Aşa arătau Brenciu şi Fuego, acum 25 de ani, la debutul în muzică şi tv

b110-11-vedette-2-col-brenc.jpg

Horia Brenciu, la debut

Horia Brenciu (45 de ani) își promovează, la greu, spectacolul aniversar ”Împreună de 25 de ani”, pe care îl va prezenta pe 7, 8 și 9 decembrie, de la orele 20.00, la Sala Palatului, prețurile biletelor fiind cuprinse între 60 și 200 de lei.

El este nu numai un solist cu voce de cinci stele, ci și un talentat om de televiziune, debutul  pe micul ecran având loc în 1993, când a dat lovitura cu emisiunea ”Robingo”, pe care a prezentat-o până în 1998. Pe atunci era cu vreo 20 de kilograme mai suplu și cu o freză de adolescent.

b210-11-vedetete-2-col-fueg.jpg

Fuego era cu 20 de kilograme mai suplu

Dar și Fuego sau Paul Surugiu (41 de ani) serbează 25 de ani de activitate muzicală, pregătind, pentru acest eveniment emoționant, piesa ”N-ai, n-ai!”, pe care a interpretat-o recent la toate emisiunile tv: ”Orice noutate e o altă etapă, un capitol pe care-l începem și în care adunăm amintiri, bucurii și clipe speciale. Mie-mi place să evoluez și să găsesc mereu motive pentru a surprinde publicul! Iată că acum am lansat o super piesă, de vară, «N-ai, n-ai!». Am vrut să vin cu un sound nou, cu ritm și cu energie”.

Loading...