Aşa arată acum reginele «Cerbului de Aur»

14-vedete-foto-5-franco.jpg

Celebrele soliste, cu performanţe la Festivalul de la Braşov, au făcut o poză de colecţie

Festivalul “Cerbul de Aur” de la Braşov a debutat aseară. Pentru ediţia aniversară, premiantele românce au pregătit câte un scurt recital. Click! vă prezintă fotografii de acum şi de pe vremea când Corina Chiriac, Nico, Luminiţa Anghel, Monica Anghel, Silvia Dumitrescu şi Narcisa Suciu au dat lovitura la acest eveniment.

Se împlinesc 50 de ani de la debutul concursului, prilej pentru TVR să pregătească o ediţie aniversară. Cele mai bune voci s-au reunit la repetiţiile din Piaţa Sfatului din Braşov, pentru show-ul de aseară. Fotografiile de grup le-au adus fostelor premiante zeci de like-uri: “Distracţii, repetiţii, ne simţim bine”, a scris Silvia Dumitrescu (58 de ani), pe Facebook. Tunsă băieţeşte şi plină de energie, Silvia pare să nu se fi schimbat aproape deloc, din 1996, când a câştigat locul 1 la Secţiunea “Videoclip”, cu piesa “Lumea mea”.

14-vedete-foto-2-2-col-monica-anghel.jpg

Monica Anghel (47 de ani) a obţinut în 1996 Trofeul “Cerbul de Aur”, cu piesa “Spune-mi”

Alături de ea apare şi marea doamnă a muzicii româneşti, Corina Chiriac (68 de ani), care în 1971  a câştigat bronzul, cu “Inimă nu fi de piatră”. Le-am mai remarcat pe Nicoleta Matei (48 de ani), care a obţinut argintul, în 2003, cu melodia “Rămâi cu bine”,  Luminiţa Anghel (49 de ani), ocupanta locul 1, în 2001, la Secţiunea “Pop”, cu “Je t’aime”, şi pe Narcisa Suciu (43 de ani), care în 1997 s-a clasat pe locul al treilea, la Secţiunea “Interpretare”, cu “Mociriţă cu trifoi”.

Festivalul, care se va desfăşura în perioasa 29 august-2 septembrie, este transmis, în direct, pe TVR 1, de la orele 20.30. Astăzi şi mâine, cei 18 concurenţi înscrişi, printre care şi românii Ovidiu Anton, Dora Găitanovici şi Raluca Blejuşcă vor începe duelul pentru marele trofeu şi pentru tentantul premiu de 25.000€. 

Loading...

Citește și