Artist rock din România, intubat la ATI: ”Mentalitatea de învingător l-a făcut să câștige războiul cu virusul morții”

dragos-docan1.png

Dragoș Docan a luptat cu virusul la terapie intensivă
foto: Facebook

Un munte de om, un nume greu în rock-ul românesc, a ajuns să fie intubat la terapie intensivă și ventilat mecanic, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre basistul Dragoș Docan (58 de ani), membru fondator al trupei Krypton.

Dragoș Docan, membru fondator al trupei Krypton, a fost scos de la terapie Intensivă după zile de calvar în lupta cu noul coronavirus. Din fericire, starea sa s-a îmbunătățit, compozitorul și chitaristul fiind încă internat, ținut sub strictă observație medicală, anunță Money.ro.

Eugen Mihăescu, mesaj de susținere pentru colegul lui

"Mentalitatea de învingător l-a făcut pe basistul nostru, Dragoș Docan, să câștige acest război cu virusul morții (n-am să mai spun - virusul vieții), el aflându-se acum într-o perioadă de refacere! Anunțăm pe această cale, legat de concertele contractate, că participarea noastră sub titulatura KRYPTON - acustic va fi în varianta: Eugen Mihăescu & Aurel Dincă - KRYPTON - unplugged. Însănătoșire grabnică îi dorim și noi, membrii trupei, Eugen, Aurel Dincă, Claudiu Macarie, și un gând bun care cu siguranță va veni și de la voi, cei care ați fost și ați rămas lângă noi și muzică noastră, în toți acești ani! MULȚUMIM!' Mergem înainte", a scris pe Facebook Eugen Mihăescu.

krypton-dragos-docan.jpg

Dragoș Docan este unul din oamenii care a schimbat fața rockului românesc
foto: Facebook

Cine este Dragoș Docan

Compozitor pentru mulți soliști de muzică ușoară, etno dar și rock, Dragoș Docan este unul din oamenii care a schimbat fața rockului românesc și are în spate o carieră muzicală impresionantă. Chitaristul bass a rămas în in storia muzicii moderne fiind coautor, alături de colegul său din Krypton, Eugen Mihăescu, la prima operă rock românească (”Lanțurile”, dublu album lansat în 1992). După 1980 își ia atestatul de inginer de sunet și și-a pus amprenta asupra muzicii multor trupe precum: Hey, Onox, Grafitti, Blitz (unde a venit în locul lui Adrian Daminescu), apoi Krypton, din 1985.

Citește și:

Solistul trupei Rammstein și-a pus fanii pe jar după ce se zvonea că are COVID-19. A fost testat negativ!

Medicii, îngrijorați din cauza evoluției pandemiei în România: «Tot mai multe persoane tinere fac forme grave»

Loading...