Arșinel a plecat în Spania cu bruneta sexy cu care a înlocuit-o pe Stela Popescu

arsinel_2.jpg

arsinel donosa
Arșinel a plecat în Spania, împreună cu echipa de actori care va interpreta în spectacolul "E Viva Revista"
Foto: Click!

Alexandru Arșinel și colegii săi actori de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” au plecat în seara zilei de 29 noiembrie în Spania. Ei au fost surprinși la aeroport, iar printre tinerele actrițe s-a numărat și frumoasa brunetă alături de care fostul partener de scenă al Stelei Popescu va interpreta câteva cuplete.

Arșinel și o parte din echipa de la teatrul „Constantin Tănase” au fost prezenți pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni), de unde au plecat în Spania Românii stabiliți aici erau nerăbdători să revadă, live, cupletul Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Ei ar fi trebuit să susțină pe 2 și 3 decembrie, două reprezentații în cadrul spectacolului „E Viva Revista”, alături de alți mari artiști precum Monica Anghel, Luminița Anghel, Valentina Fătu și Vasile Muraru.

bp9h2427.jpg

arsinel
Alexandru Arșinel, la intrarea în Aeroportul Henri Coandă
Foto: Bogdan Ionescu/Click!

Vestea morții fulgerătoare a Stelei Popescu a venit ca un șoc pentru toți cei care o admirau și își doreau să o revadă pe scenă, dar Arșinel nu a anulat spectacolul și a găsit rapid o actriță care să-i țină locul Stelei Popescu, în cupletele pe care le vor interpreta. Ea este Ana Maria Donosa, care oricum era cooptată în echipa teatrului, dar, fiind cea care știa cel mai bine replicile Stelei Popescu, Arșinel a considerat-o potrivită pentru a-i fi parteneră de scenă.

12-13-vedete-2-col-stela-arsinel.jpg

arsinel stela popescu
Alexandru Arşinel ar fi trebuit să joace alături de Stela Popescu pe 2 şi pe 3 decembrie, în Spania
Foto: arhivă personală

donosa.jpg

ana maria donosa
Ana Maria Donosa, îmbrăcată sexy și elegant, îndreptându-se spre grupul de actori
Foto: Bogdan Ionescu/Click!

În seara plecării, a fost observată pe aeroport. Deși au fost temperaturi ce au atins limita înghețului în Capitală, în seara zilei de 29 noiembrie, Ana Maria Donosa a fost îmbrăcată sexy, cu o rochie destul de scurtă, dres negru și o pereche de botine cu toc, care au făcut-o tare elegantă. Obișnuită cu camerele de filmat, actrița nu s-a simțit deranjată de prezența fotografilor Click! și s-a alăturat grupului de actori care urma să decoleze.

donosa_3.jpg

ana maria donosa
Ana Maria Donosa îi va ține locul Stelei Popescu în spectacolul ce se va ține în Spania
Foto: Bogdan Ionescu/Click!

Tot reporterii Click! au aflat că în cadrul spectacolului din Spania, se va ține un moment de reculegere și va fi și un moment special dedicat Stelei Popescu, a cărei fotografii însă a rămas pe afișul care anunță evenimentul.

top-shop.ro%20

Loading...

Citește și