Aroganţa unui bogătaş cunoscut! A comandat o şampanie de 45.000 de euro

chelner.jpg

chlener deschidere nuba de vara herastrau sampanie 45.000 de euro
Sute de persoane au venit la deschidere, clubul devenind neîncăpător
foto: Mihai Ionescu

Vi s-a părut că roabele pline cu sticle de rose şi şampanie fină de la Loft sunt fiţe care se fac pe Litoral de 1 mai? Nu aţi văzut nimic! Joi seara, la redeschiderea unui club cunoscut din Herăstrău, un bogătaş celebru în viaţa de noapte a Capitalei, a făcut o aroganţă de zile mari şi a comandat o sticlă de şampanie de 9 litri, al cărui preţ te ameţeşte, şi nu de la aburii alcoolului. Sticla de băutură a fost adusă la masă cu o macara, în rapote de apaluze şi bineînţeles însoţită de artificii.

Ce moment mai bun putea să-şi aleagă un nume sonor în night-life-ul bucureştean decât redeschiderea unui club de fiţe din Herăstrău pentru a "comite" un gest absolut nebunesc pentru unii.  După ce weekend-ul trecut, la Loft, s-a scris istorie când un multimilionar indian  a comandat o şampanie-"elefant", de 6 litri, învelită în foiţă de aur de 24 de carate, pentru care a plătit 60.000 de lei, joi seara un bogătaş a dat lovitura la capitolul aroganţe şi a vrut o sticlă de 9 litri, în valoare de 45.000 de euro.

sampanie_sticla.jpg

sampanie 45.000 de euro nuba aroganta fite nuba
Sticla de şampanie fină are 9 litri
foto: captură video

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins imagini de la petrecerea de pomină de joi noapte, care a strâns în acelaşi loc sute de persoane, printre ele şi multe vedete autohtone.

Şampania a fost momentul care a dat startul sezonului 2017 la ”Nuba” de vară, din Herăstrău, şi a fost adusă într-un cadru special. A coborât în ropote de aplauze cu o macara, însoţită de zeci de artificii.

sampanie.jpg

sampanie 45.000 de euro nuba aroganta fite
Şampania de 9 litri a fost primită în ropote de aplauze
foto: captură video

Este vorba de cea mai mare şampanie care a fost vreodată comandată în România, "Dinozaurul", care la preţul de 45.000 de euro, nici nu putea fi primit altfel decât în ovaţiile publicului. La deschiderea de joi noapte au animat atmosfera Delia, Carla’s Dream şi The Motans.

Loading...
 
 

Citește și