Aroganţa marca Borcea! Invitaţii la nuntă au primit lingouri de aur

miri.jpg

miri marturii nunta pelinel borcea
Mărturiile din aur de 24 de karate oferite de miri au surprins plăcut invitaţii
Foto: arhivă personală

Opulenţă este cuvântul de ordine la nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea. Cea de-a treia doamnă Borcea a vrut o nuntă de basm şi a ales două rochii de mireasă pentru noaptea cea mare, un machiaj discret, un meniu de 200 de euro de personă şi un restaurant de fiţe din Budapesta. Nu în ultimul rând, mirii s-au gândit să-şi răsplătească invitaţii şi le-au pregătit cele mai sofisticate mărturii, unele din aur.

Valentina Pelinel a devenit doamna Borcea după cinci ani de aşteptare. Blondina s-a cununat religios duminică ( 30 septembrie) cu fostul acţionar de la Dinamo, într-o ceremonie de care se va vorbi mult timp de acum încolo. Deşi au fost doar 72 de invitaţi alături de ei în Ungaria, rude şi prieteni apropiaţi, mirele a scos din buzunar nu mai puţin de 13.000 de euro, pentru închirierea sălii unui celebru restaurant din Budapesta. Şi meniul de fiţe de 200 de euro de persoană a fost ales de miri ca să satisfacă toate gusturile. Cei doi au vrut să le răsplătească dăruirea rudelor şi prietenilor, care au făcut drumul lung pentru ei, cu cele mai fine băuturi şi cu feluri de mâncare sofisticate.

lingou.jpg

marturie aur card bancar
Mărturia cântăreşte un gram şi este din aur de 24 de karate
foto: captură video

La plecare, nuntaşii au primit de fapt adevărata surpriză. Potrivit Antena Stars, pe masă în locul mărturiilor obişnuite, simbolice, Valentina şi Cristi Borcea au lăsat invitaţiilor mini-lingouri de aur de 24 de karate, sub forma unui cip de un gram, care arăta ca un card bancar. Preţul unui singur card se ridică la 65 de euro. Un calcul simplu arată că mirii au cheltuit în jur de 5.000 de euro doar pentru mărturiile de la nuntă.

Valsul mirilor le-a fost cântat live de Marcel Pavel

Printre cei care au animat atmosfera la nunta de vis a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a fost şi Marcel Pavel. Solistul a fost cel care le-a interpretat dansul de deschidere live, piesă care i-a emoţionat profund. Mireasa şi soţul ei au dansat pe piesa "I did it my way", melodia lor preferată.  

Loading...

Citește și

  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc astăzi, 30 septembrie, emoțiile unui moment pe care l-au așteptat încă de când omul de afaceri era în arest. Deși multe voci susțineau că cei doi nu se vor căsători prea curând, din cauza problemelor cu care s-a confruntat fostul acționar de la Dinamo pe perioada încarcerării, Borcea și-a unit destinul de cel al Valentinei la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, organizând o ceremonie restrânsă la Starea Civilă, în urmă cu trei săptămâni.

  • valentina pelinel rochie de mireasă

    Vis împlinit pentru Valentina Pelinel, care duminică (30 septembrie) a devenit doamna Borcea după 5 ani în care a aşteptat cuminte ca bărbatul pe care îl iubeşte nebuneşte să o ceară de nevastă. Nunta fostului fotomodel şi a ex-acţionarului de la Dinamo a avut loc la Budapesta, oraş în care invitaţii au fost cazaţi la un hotel de lux şi chemaţi să petreacă la un restaurant de renume.

  • Mai este doar o zi până la marele eveniment din viața sa, iar Valentina Pelinel dorește ca ceremonia religioasă în care își va uni destinul de cel al partenerului ei de viață, Cristi Borcea, să iasă perfect. După ce a pus la punct toate detaliile petrecerii, se pare că fostul model are și câteva pretenții pe care viitorul mire va trebui să i le îndeplinească. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Valentina și-ar dori să fie adusă la eveniment cu o limuzină extrem de luxoasă, asemenea celei pe care Borcea a închiriat-o pentru nunta lui de acum câțiva ani cu Alina Vidican.

  • Fericire supremă pentru cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea! În ziua în care au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat și vestea pe care o așteptau cu toții: este însărcinată cu gemeni.