"Arma" cu care încearcă să-şi învingă adversarii cel mai amuzant concurent de la MasterChef

raul.jpg

raul vasiloni masterchef vopsitor auto hunedoara
Raul Vasiloni are 31 de ani şi este din Hunedoara
foto: arhiva personală

Ne-am obişnuit ca aproape în fiecare sezon MasterChef, să vedem un pretendent la marele titlu cu un simţ foarte dezvoltat al umorului, iar ediţia de anul acesta nu face excepţie. Dacă în trecut Ramon Chicireanu, originar din Iaşi, i-a făcut să râdă cu lacrimi pe foştii juraţi, acum a venit rândul unui alt concurent să facă spectacol cu umorul său. Cel care îi binedispune atât pe chefi, cât şi pe adeversarii lui direcţi este Raul Vasiloni, un vopsitor auto din Hunedoara.

Nu se poate să nu-l remarci pe Raul Vasiloni (31 de ani) dacă eşti fan al emisiunii MasterChef. Tânărul bucătar s-a înscris la competiţia culinară la presiunile soţiei, căreia îi găteşte cu mult drag. Click! a stat de vorbă cu pretendentul la premiul de 50.000 de euro şi am aflat cum a reuşit el să lase în urmă service-ul auto unde muncea ca vopsitor pentru a demonstra celor care cred îl el că poată să pună culoare şi în farfurii. Încurajat de soţie, Raul a venit cu glumele cu tot la pachet, aşa că pe lângă condimentele pe care le pune în preparate reuşeşte să dea un gust special cu apariţiile sale. Întrebat de la cine a furat meserie, concurentul nu putea să răspundă altfel decât în stilul lui caracteristic.

"De furat, nu am furat de la nimeni (râde). Am învăţat un pic de la toată lumea, mai ales de la mama mea, care nu mai este printre noi, dar şi citind cărţi cu cei mai buni bucătari ai lumi! Pe soţia mea am impresionat-o prima dată cu o ciorbă de porc ardelenească fierbinte, când afară erau 40 de grade, apoi au urmat şi alte specialităţi. Cel mai bine ştiu să gătesc raţă, dar pot să fac de toate. Niciodată nu am gătit din obligaţie, acasă. Fac totul cu plăcere de fiecare dată şi îmi place să îmi surprind apropiaţii cu preparate noi.

raul_salopeta.jpg

raul vasilioni vopsitor auto hunedoara
Raul a lăsat vopsitoria auto pentru a deveni bucătar celebru
foto: arhiva personală

Bucătăria cu vopsitoria nu au prea multe în comun. Trebuie să ai inspiraţie şi tehnică în ambele domenii. Şi în bucătărie trebuie să existe multă culoare pentru un preparat reuşit! Îmi aduc aminte că am făcut multe trăsnăi în vopsitorie în 12 ani de când practic această meserie. Una dintre ele a fost când am greşit codul de vopsea şi am făcut verde în loc de albastru, astfel maşină a ieşit arlechin!", ne-a povestit Raul.

Tânărul din Hunedoara are o luptă grea de dus dacă se visează câştigătorul celor 50.000 de euro şi proprietarul unui restaurant. Raul are pe lângă emoţii la probe, cuvinte şi expresii meşteşugite pe care se bazează ca să-şi intimideze adversarii. "Toţi concurenţii sunt incomozi! Este totuşi o competiţie şi fiecare dă tot ce este mai bun să rămână până în finală. Tehnica mea este umorul! Încerc să îi fac să radă şi să nu mai fie atenţi la ceea ce fac şi, bineînţeles, pasiunea şi dorinţa ca eu să câştig MasterChef", a completat Raul. 

Deşi pe micul ecran concurenţii nu clipesc în faţa lor, cei trei chefi pare că au ajuns totuşi la inima celor pe care i-au îndrumat în emisiune. Se vede cu ochiul liber că Răzvan Exarhu are şi el un umor molipsitor, Samuel le Torriellec dă sfaturi utile şi îi ajută pe concurenţi atunci când gătesc pe echipe, iar Liviu Popescu este un om de afaceri de succes, care îi determină pe concurenţi să fie foarte atenţi. Toate aceste calităţi ale noilor juraţi sunt apreciate de concurenţi. 

 

Loading...

Citește și

 • masterchef

  Cele două emisiuni de gătit care se luptă pentru audiență pe același segment orar și în aceleași zile, "MasterChef" și "Chefi la cuțite", și-au atras deja telespectatori fideli.

 • loredana hasu masterchef paris franta casnica

  Un nou sezon Masterchef a debutat la Pro Tv din 13 februarie şi a adus nu doar un juriu complet nou, ci şi concurenţi cu poveşti emoţionante de viaţă. Loredana Haşu este una dintre tinerele care i-a impresionat pe chefi cu farfuriile ei frumos aranjate şi gustul desăvârşit al preparatelor, dar şi cu familia ei, venită din stăinătate ca să o susţină. Plecată din Cluj-Napoca la doar 18 ani, concurenta trăieşte acum la Paris, dar pentru că nu vorbeşte limba, este casnică, iar francezii nu îi pot gusta minunăţiile culinare.

 • atena ars masterchef concurenta model miss universe romania

  Atena Ars (23 de ani) i-a cucerit pe chefi după doar patru ediţii MasterChef. Blondina timidă a avut mari emoţii când preparatul ei la felul principal a avut mai mult gust de desert, însă juraţii au fost îngăduitori şi i-au mai dat o şansă. Concurenta este fascinată de bucătăria franceză şi până să apară pe micul ecran la Pro Tv a cochetat cu modellingul. Atena adoră să facă poze, iar revistele s-au întrecut să-i ofere contracte avantajoase pentru a renunţa la haine. Le-a refuzat pe toate, dar a acceptat să pozeze în lenjerie intimă.

 • sorin bologa masterchef bucatar presedinte

  Noul sezon MasterChef de la Pro Tv a ajuns la episodul cinci, emoţiile concurenţiilor fiind din ce în ce mai greu de stăpânit. Juraţii noi şi regulile schimbate, care îi aduc pe concurenţi să gătească în echipă, au fost adevărate obstacole de trecut. Cu sufletul la gură a stat şi Sorin Bologa, unul dintre asipiranţii la marele titlu, care a reuşit să treacă mai departe, marţi seară, după ce a dat gata la testul sub presiune o prepeliţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1