Are 40 de ani, dar arată fabulos! Crina Abrudan a încins plajele din Dubai

daaaa.jpg

crina abrudan sexy corp vacanta
Crina Abrudan (40 de ani) face furori pe plajele din Dubai
foto: Instagram

Mai bine de patru ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune. În 2017, blondina a intrat în rândul femeilor măritate, iar apariţiile ei s-au rărit.

Din fericire, Crina este activă pe contul de Instagram, acolo unde postează zilnic fotografii din vacanţă. Şi ce fotografii!

crina_2.jpg

crina abrudan premiera film octav marcel iures covor rosu
Vedeta tv a fost foarte elegantă la premiera filmului "Octav"
Foto: Dorin Constanda
 

da1.jpg

crina abrudan sexy corp vacanta
Şi din faţă, şi din spate, blonda arată super bine
foto: Instagram
 

Nevasta fostului fotbalist Gabi Popescu arată incredibil de bine, deşi în ianuarie a suflat peste 40 de lumânări. Crina se află de aproape trei săptămâni în însoritul Dubai, care se pare că a devenit destinaţia ei preferată de vacanţă.

La cum arată, mulţi ar spune că doarme în sala de forţă. Culmea e că fosta prezentatoare de la Antena 1 a declarat în nenumărate interviuri că nu-i place să facă sport.

23.jpg

crina abrudan sexy corp vacanta
Crina se relaxează în Dubai
foto: Instagram

 

Crina se pozează pe plajele din Dubai în cele mai minuscule costume de baie. Bronzul uniform al Crinei contrastează perfect cu părul blond, iar imaginile postate pe contul de socializare adună sute de aprecieri. Picioare interminabile, sâni fermi, abdomen tonifiat şi fund de braziliancă…Crina le are pe toate!

daaa2.jpg

crina abrudan sexy corp vacanta
foto: Instagram

 

S-a căsătorit cu Gabi Popescu după 10 ani de relaţie

După o relaţie de aproape 10 ani, Crina Abrudan s-a căsătorit cu fotbalistul Gabi Popescu. Nunta a avut loc în iulie 2017 şi a fost una fastuoasă. Fosta ştiristă de la Antena 1 a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi.

tort_crina.jpg

crina abrudan sexy corp vacanta
Nunta a avut loc la un restaurant pe malul lacului Snagov
foto: arhivă personală

 

Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale. Blonda a optat pentru o creaţie a designerului israelian Galia Lahav, pentru care a făcut special un drum la Tel Aviv. Deplasarea a meritat tot efortul, căci Crina Abrudan a fost superbă în seara nunţii ei.

crina_mireasa.jpg

crina abrudan sexy corp vacanta
Crina a fost o mireasă superbă
foto: arhivă personală

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1