Aplicația care le-a transformat în "păpuși" pe Ozana și pe Loredana. Cât costă să devii mai tânăr pe Internet

ozana-barabancea-loredana-groza.jpg

Ozana Barabancea și Loredana Groza, în pozele modificate cu FaceApp
fotografii: Facebook

Nu s-a inventat elixirul tinereţii, dar s-a inventat aplicaţia care te minte frumos şi care îşi şterge 20 de ani de pe chip, îţi alungeşte ochii, îţi măreşte buzele şi îţi netezeşte tenul. Vedetele mioritice nu doar că o folosesc din plin, dar chiar fac abuz, iar pozele de aici vorbesc de la sine. Voi le mai recunoașteți? În imaginea de mai sus sunt Ozana Barabancea (51 de ani) și Loredana Groza (50 de ani).

Aplicaţia care le-a înnebunit pe vedete se numeşte FaceApp, a fost creată de o companie din Rusia şi a fost lansată în ianuarie 2017 pentru iOS şi o lună mai târziu pentru Android. Astfel, din două butoane poţi deveni mai tânăr, mai bătrân, machiat, cu zâmbet de Hollywood sau cu ten de revistă glossy. Îți poți pune ochelari, te poți îmbătrâni, ca să te distrezi, sau îți poți face părul creț. Orice este posibil în lumea virtuală.

loredana-groza.jpg

Lori, la concertul din mai 2019, din parcul Crângași. În dreapta apare fotografia editată, publicată zilele trecute, pe Instagram

Cât costă FaceApp, aplicația momentului

FaceApp se poate descărca şi gratuit, însă opţiunile de transformări sunt mai multe dacă alegi să plăteşti 18,99 lei lunar sau 94,99 lei pe an. FaceApp nu e însă singura aplicaţie care te transformă în star. VSCO, Snapseed, FaceTune sunt doar câteva dintre cele mai folosite. Inclusiv Instagram are o mulţime de filtre de beauty, ca să nu mai vorbim despre sutele de aplicaţii gratuite, de editare a imaginilor, din PlayStore sau AppleStore.

ozana-barabancea.jpg

Ozana, în iulie 2018, la lansarea parfumului Oanei Zăvoranu. În dreapta apare fotografia editată, de pe Instagram

Citește și:

Așa arată fără strop de machiaj reginele audiențelor!

Jos «tencuiala»! Aşa arată divele noastre fără machiaj

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1