Apariție rară! Celentano din “Las Fierbinţi”, cu soția pe covorul roșu

celentano.jpg

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti
Celentano este unul dintre cele mai iubite personaje din ”Las Fierbinți”
foto: PRO Tv

Fanii serialului “Las Fierbinţi”, care va reveni la PRO TV din 27 februarie, îl ştiu deja bine pe simpaticul Celentano, dar mai puțin pe soția lui din viața reală. Aceasta i-a fost colegă lui Adrian Văncică (Celentano) pe platourile de filmare ale peliculei “Scurtcircuit”, care a avut avanpremiera miercuri, 21 februarie, la Cinema Pro.

Interpretul lui Celentano din “Las Fierbinţi”, actorul Adrian Văncică (40 de ani), are parte de o provocare în pelicula “Scurtcircuit”, regizată de Cătălin Saizescu. Văncică interpreteză rolul unui instalator şi a avut ocazia să joace în familie, căci soţia sa face parte și ea din echipa filmului. Cei doi au fost prezenţi miercuri seara la avanpremiera filmului, care a avut loc la Cinema Pro din București, şi am profitat de ocazie pentru a afla mai multe despre familia Văncică, despre film şi despre personajul care i-a adus atâta notorietate.

img_0270.jpg

Adrian Vancica, Celantano, Elena Vancica, Scurtcircuit, Las Fierbinti, sotia lui Vancica, premiera, Cinema Pro
Adrian și Elena Văncică, miercuri seara, la premiera peliculei "Scurtcircuit"
foto: Dorin Constanda

“Elena se numeşte soţia mea şi am lucrat din nou împreună, de data aceasta pentru filmul <Scurtcircuit>, unde ea a fost secretar de platou. Avem două fete, Thea și Mara. Cătălin Saizescu, regizorul filmului <Scurtcircuit>, este unul dintre naşii fetelor mele. Iată că am ajuns să lucrăm împreună la filmul lui. <M-a păcălit> că am rolul principal şi am acceptat (râde). Doamna Văncică a făcut mai multe filme până acum, am lucrat la mai multe proiecte împreună. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e o meserie pe care eu n-aş face-o – se numeşte script superviser (supervizor de scenariu) şi pot să spun că e o meserie grea. Cât despre fetele noastre, ele au 8 și 10 ani şi au jucat şi ele într-un episod special din <Las Fierbinţi>, dar să ştiţi că nu le încurajez în direcția asta, dar nici nu le pun beţe în roate. E greu să facă actorie în zilele noastre”, ne-a povestit Adrian Văncică.

Și pentru că pe 27 februarie îl vom vedea într-un nou sezon din “Las Fierbinţi”, cel cu numărul 13,  am vorbit şi despre acest serial-fenomen, care a debutat la PRO TV pe 1 martie 2012.

12-13-vedete-foto-2-2-col.jpg

Adrian şi Elena Văncică au două fete superbe: Thea şi Mara. Ele au acum 8 și 10 ani

“Voi începe curând filmările pentru <Las Fierbinţi>, sezonul 14, iar pe 27, luna aceasta, va începe sezon nou, cel de-al 13-lea. Nu m-am mai întâlnit de ceva vreme cu Celentano, nu mai ştiu cum vorbeşte, cum merge, da ne vedem în curând. Joc în câteva spectacole de la <Teatrul Nottara>, unde sunt angajat. Nu mai am timp de alte colaborări, la alte teatre. O să încep cu băieţii, cu Bobo şi cu ceilalţi, un turneu de stand-up comedy prin ţară, am fost şi în străinătate cu acelaşi turneu. Unde sunt români, hop şi noi”, a mai povestit Adrian Văncică pentru Click!. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Te iei cu mâinile de cap când îi vezi în “Las Fierbinţi”, fiecare cu meteahna lui, însă multe femei ar da orice să aibă acasă bărbaţi ca ei. În viaţa de zi cu zi, Firicel, Celentano, Giani şi Bobiţă sunt buni de pus la rană. Dumnezeu i-a răsplătit cu neveste straşnice şi moştenitori adorabili.

  • Actorul şi scenaristul Adrian Văncică, celebru în special pentru rolul beţivului Celentano, din “Las Fierbinţi” (Pro TV), a avut un trecut încercat. Pentru că înainte să devină vedeta de azi, actorul a pornit de jos, şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1