Antonia şi Velea au confundat platoul de filmare cu dormitorul

14-vedete-6-col-foto-1-antonia.jpg

Antonia şi iubitul ei, Alex Velea, au tras scene deocheate în clipul piesei «Hotel Lounge»

Alex este îndrăgostit lulea de Antonia, aşa că nu se îndură să o lase singurică pe prinţesa lui nici măcar la filmări. De şase ani, de când sunt împreună, au bifat mai multe colaborări, în videoclipuri. În clipul “Hotel Lounge”, Velea şi Antonia se iubesc cu patimă.

Zilele trecute, Antonia  (29 de ani) a lansat videoclipul piesei „Hotel Lounge”, vizualizat deja de peste 250.000 de internauţi. Şi chiar ai la ce te uita, căci solista nu se dezminte nici de data aceasta, etalându-şi trupul superb. Cântăreaţa, desemnată adesea cea mai frumoasă artistă de pe plaiurile noastre, a filmat în timp ce intră goală la duş, dar şi când stă în braţele iubitului ei din clip, rol interpretat, oare de ce nu ne mai miră, tot de Alex Velea (34 de ani), tatăl celor doi băieţi ai ei, Akim şi Dominic.

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Antonia şi Alex Velea, imagini interzise în videoclip

Filmările piesei, compusă şi produsă de Marco&Seba, au avut loc la One Herăstrău. Senzuala solistă ne-a vorbit despre acest videoclip: “«Hotel Lounge» are un aer sexy, dar şi fresh, în acelaşi timp, piesa e făcută de o echipă de producători şi de compozitori talentaţi. E un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie împlinită, matură”, a spus ea. Dar Antonia şi Velea au mai filmat împreună şi în “Dulce împăcare”, “Iubirea mea”, “Defectul tău sunt eu” şi ”Tango”.  

Connect-R şi Misha, în clipul «Vinovat»

Şi Ştefan Relu Mihalache (35 de ani), alias Connect-R, a invitat-o pe Misha, superba lui nevastă, să joace în videoclipul „Vinovat”: „E o piesă cu multă energie. Totodată cred că se vor regăsi în povestea ei foarte mulţi, pentru că fiecare dintre noi a trăit la un moment dat ceva similar. Cu toţii am fost şi vinovaţi, dar şi acuzaţi. Fiecare trebuie însă să îşi înveţe propria lecţie, iar eu cred că nimeni nu trebuie să se schimbe, ci mai degrabă să se vindece. Iar cheia e acceptarea”, a povestit Connect-R, care a dezminţit zvonul că el şi soţia lui ar fi în divorţ. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1