Antonia se teme pentru fata ei, Maya, care locuiește în Italia

12-b.jpg

Antonia are trei copii superbi

De șapte ani, Maya Rosaria Castellano (9 ani), fiica Antoniei (30 de ani) din mariajul cu afaceristul italian Vincenzo Castellano (32 de ani), locuiește cu familia tatălui ei în Italia, la Castellammare di Stabia, din regiunea Napoli.

De când Peninsula e afectată de coronavirus, solista stă ca pe ghimpi după ce și în zona Napoli s-au înregistrat victime. Antonia le-a spus apropiaților că își dorește ca Maya să îi fie aproape, în țară, dar știe că nu se poate câtă vreme Italia are granițele închise din cauza pandemiei. „Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (Dominic, 5 ani și Akim Alexandru, 3 ani, din relația cu Alex Velea – n.r.). Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, ne-au spus apropiații vedetei. Antonia a primit însă și o veste bună: „Trika Trika”, piesa ei și a lui Faydee a fost licențiată de Warner Music UK.

Loading...

Citește și

  • Cea mai sexy solistă din România, Antonia, a fost toată numai un zâmbet, luni seară, 17 februarie, la premiera filmului ”Miami Bici”, unde a venit însoţită de Alex Velea. Şi avea şi motive, căci fiica sa, Maya, a revenit din Italia, dar şi pentru că bustul i-a crescut peste noapte, precum cozonacul. Decolteul obraznic al divei a fost admirat de zecile de invitaţi, vedeta eclipsând cu look-ul întreaga echipă de filmare.

  • Nemulţumite de felul în care arată, cinci vedete de top au apelat la bisturiul medicului estetician, rezultatele fiind spectaculoase. Dacă Giulia Anghelescu Huidu şi-a pus silicoane pentru prima oară, iată că Antonia şi Ruby au vrut unele noi, pentru un decolteu mai apetisant. În urma operaţiilor, fanii divelor s-au împărţit în două tabere: unii le-au lăudat pentru curaj, alţii le-au bombardat cu mesaje deloc prietenoase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1