Antonia împlinește 30 de ani! Care este cea mai arzătoare dorință a artistei

antoniaa.jpg

Antonia a împlinit 30 de ani
Foto Instagram

Antonia împlinește vineri, 12 aprilie, vârsta de 30 de ani, ceea ce înseamnă că artista schimbă prefixul. Vedeta se bucură un succes fantastic în lumea muzicală și nu numai. Vedeta se simte foarte împlinită din toate punctele de vedere, are trei copii foarte frumoși și o carieră înfloritoare. Ea și iubitul ei, Alex Velea se înțeleg de minune, iar acasă la ei, activitățile cu cei mici există non stop, așa cum ne arată vedeta pe rețelele de socializare.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu oficial din 2014, după ce artistul a divorțat de fosta sa soție, Ana. De atunci, cei doi au devenit părinții a doi băieți care le seamănă leit și de care se bucură enorm.

Câte a realizat Antonia până la 30 de ani

Antoniaschimbă prefixul și împlinește 30 de ani, dar acest lucru poate fi dovedit doar din buletin, dat fiind faptul că Antonia arată demențial chiar și după ce a născut trei copii, o fetiță din căsnicia cu Vicenzo Castellano și doi băieții de când formează un cuplu cu Alex.

„Antonia este suma tuturor lucrurilor frumoase, despre care pot să vorbesc în viața asta. Nu aș putea să îmi văd viața fără Antonia, așa ceva este exclus acum. Viața de tătic este naturală și îmbucurătoare. Nu mai facem copii, este suficient trei. Există certuri în familia noastră, chiar și bătăi, certuri normale de cupluri", a povestit Alex Velea, potrivit revista Viva, despre viitoarea lui soție.

Click.ro a întrebat-o pe Antonia cum se simte cu privire la faptul că va împlini 30 de ani, iar ea a recunoscut că se simte de minune, dar că își dorește să se mențină la fel de în formă și pe viitor.

„Mă simt bine, sper să mă menţin aşa cât pot eu, până la bătrâneţe”, ne-a spus Antonia.

54447241_402639867236622_7566047317962175021_n.jpg

Antonia arată cu 10 ani mai tânără decât vârsta din buletin

Ce familie frumoasă are Antonia

Pentru Antonia, familia este cel mai important lucru, iar ceea ce are ea alături de Alex Velea și copiii lor este ca un vis pentru artistă.

„Cred foarte mult în energii pozitive şi în iubire. Atât timp cât ai susţinere şi iubire, chiar dacă ai o zi proastă, că e normal să mai ai... Eu chiar dacă arăt bine, în mare parte sunt stresată din cauza problemelor pe care le am. Dar ştiu că mă întorc acasă şi pot să vorbesc cu Alex, ne încurajăm unul pe altul, văd feţele copiilor şi îmi revin”, ne-a mai spus Antonia.

49465634_826564047695360_3466616909326451038_n.jpg

Ce copii frumoși are Antonia
Foto Instagram

Antonia mai are o fetiță din căsnicia cu Vicenzo Castellano

Fetița Antoniei, Maya, crește pe zi ce trece și pare că îi seamănă cântăreței din ce în ce mai tare. În afară de părul blond și culoarea ochilor, micuța a preluat frumoasele trăsături ale mamei ei, iar acum se pare că îi calcă pe urme și din alte puncte de vedere.

Antonia s-a dus să-și viziteze fiica în Italia, acolo unde Maya locuiește cu tatăl ei, fostul soț al cântăreței, Vincenzo Castellano. Deși nu apucă să-și vadă fetița prea des din cauza distanței, în așteptarea instanțelor de judecată care vor urma să stabilească custodia Mayei, Antonia face tot posibilul să reușească să-și strângă fetița în brațe, chiar dacă acest lucru nu se întâmplă în fiecare zi, așa cum și-ar dori nespus de tare artista.

fiica_antonia.jpg

Antonia va putea să-și aducă fiica în România
Foto Instagram

 

„Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează....”, ne-a dezvăluit recent artista.    

Loading...

Citește și