Antonia: "Îmi e dor de fiica mea, mi-aş dori să fie aici". Cum arată o zi din viața ei, cu Alex Velea și băieții lor

12-33b.jpg

Antonia arată impecabil după ce şi-a pus un nou implant mamar, fiind cea mai frumoasă solistă din România

Îndrăgita solistă Antonia se află într-o pauză muzicală, însă profită de ocazie pentru a petrece mai mult timp alături de membrii familiei, cei doi băieţi, şi de Alex Velea. Îi duce însă grija fiicei sale, care locuieşte alături de tată, tocmai în Italia, unde pandemia de coronavirus face ravagii. Pe 12 aprilie, solista va împlini 31 de ani, însă nu va organiza un chef de proporţii, ci o mică petrecere, cu cei dragi. Ea ne-a oferit un interviu despre muzică şi griji părinteşti.

Click!: Ai început anul bine, ţi-ai făcut o schimbare de look şi v-aţi mutat în casă nouă.
Antonia: Da, anul a început bine, ne-am îndeplinit visul de a ne muta în casa noastră, suntem fericiţi şi recunoscători pentru acest lucru.  Cât despre schimbarea mea de look (n.r.- implant mamar), a fost o intervenţie necesară pe care mi-am dorit-o, totul a decurs foarte bine şi m-am recuperat rapid.
Tu şi Faydee vă bucuraţi de succes internaţional, cu piesa “Trika Trika”, licenţiată de Warner Music UK. Cum ai primit vestea?
Sunt foarte fericită că piesa mea cu Faydee ”Trika Trika” este atât de apreciată şi de susţinută. Nu îmi dau încă seama ce se va întâmpla pe mai departe, bineînţeles că îmi doresc să am concerte şi în alte ţări. Dar vom vedea ce se întâmplă după ce trece această perioadă care ne afectează pe toţi.

12-2b.jpg

Ea şi Alex ne pregătesc noi surprize muzicale

Pe 12 aprilie e ziua ta, La Mulţi Ani! Cum vei sărbători?
De data aceasta, nu am cum să petrec, voi fi acasă cu Alexandru şi cu copiii. O petrecere restrânsă.
Ce program aveţi în această perioadă?
Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet.
Cum le-ai explicat copiilor situaţia?
Le-am spus că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă.
Nu se plictisesc?
A, nu, Dominic şi Achim se joacă foarte mult ei doi, dar şi noi cu ei, citim, ne uităm la desene animate.
Maya, fiica ta, se află în Italia, în acest moment?
Da, Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată. Micuţa  este în izolare demult, de dinaintea noastră şi este bine.

12-3b.jpg

Comorile Antoniei: Dominic (5 ani), Maya (9 ani) şi Achim (3 ani)

De ce îţi este dor din lumea reală?
De viaţa de dinainte, chiar dacă de multe ori eram super ocupată şi nu reuşeam să mă odihnesc destul. Îmi este dor să merg la concerte, să mă întâlnesc cu fanii. Îmi lipseşte să stau cu toată familia, îmi lipseşte Maya foarte mult, mi-aş dori să fim cu toţii acum.
Ce planuri muzicale ai pentru următoarea perioadă?
Am deja nişte piese care urmează să fie lansate, atât în română, cât şi în engleză, ba chiar şi în spaniolă.
Cu cine ţi-ai mai dori să înregistrezi o piesă?
Cu Delia.
Tu şi iubitul tău, Alex Velea, veţi mai colabora pe plan muzical?
Am făcut un show special acum câţiva ani la Sala Palatului şi probabil vor mai urma. Surpriză!
Loading...