Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou împreună la aceeași emisiune TV! Ce provocare au primit

anna_lesko_chefilacutite.jpg

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au întrecut în platouri la Chefi la Cuțite
Foto Antena 1

Noul sezon de la «Chefi la Cuțite» revine cu noi surprize pentru fanii formatului. Astfel că, în primele ediții ale emisiunii culinare, pe micile ecrane și în bucătăria de la Antena 1 vor găti preparate sofisticate mai multe vedete, printre care: Anna Lesko, Irinel Columbeanu, Cheloo și Carmen Brumă.

Deși în urmă cu mai mulți ani, Anna Lesko și Irinel Columbeanu se iubeau nebunește, iată că acum au ajuns să se întreacă în platouri gătite de ei la Chefi la Cuțite. Noul sezon va avea premiera pe 9 și 10 septembrie, de la ora 20.  Irinel Columbeanu și-a dat silința ca preparatul său să fie demn de un chef veritabil, iar ceea ce a gătit afaceristul pare că nu poate lipsi din meniurile de fine dinding de la cele mai prestigioare restaurante ale lumii. 

irinelcolumbeanu_chefilacutite.jpg

Irinel Columbeanu a pregătit un preparat pe care îl găsești numai în meniurile de fine dining
Foto Antena 1

Însă la capitolul mâncare, Anna Lesko nu s-a lăsat cu nimic mai prejos, iar preparatul ei cu siguranță le-a plăcut mult șefilor. Artista a gătit caracatiță, iar apariția ei în cadrul emisiunii a fost una impecabila, așa cum și-a obișnuit vedeta fanii de-a lungul anilor.

Irinel Columbeanu și Anna Lesko s-au iubit 8 ani

Anna Lesko si Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la sfârșitul anilor 90, relația lor începând pe când ea avea doar 17 ani, iar el avea pe atunci 38 de ani. Deși nu mulți le dădeau șanse celor doi, relația dintre ei a durat opt ani. 

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna despre Irinel în urmă cu câțiva ani. 

Deși în 2004, publicul din Român ia se aștepta ca cei doi să își spună «DA» în fața altarului, iată că, aceștia și-au separat drumurile, iar cântăreața s-a mutat din casa afaceristului. “Nu m-am interesat niciodata de celelalte femei ale lui deoarece eu am fost tot timpul in centrul atentiei. El mi-a demonstrat ca eu sunt cea mai importanta”, a declarat Anna la momentul respectiv.

Cheloo va găti pentru chefi 

În cel mai nou sezon al celui mai iubit show culinar, își vor face apariția din spatele ușilor multe figuri cunoscute, iar Cheloo, juratul emisiunii iUmor, este doar una dintre ele: ”Toată lumea mă întreabă ce caut eu la Chefi la cuțite. Apariția mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o rețetă pe care el nu poate să o facă. V-ați mâncat norocul cu mine, pentru că eu voi câștiga sezonul acesta”, spune Cheloo, în stilul său caracteristic.

cheloo_chefilacutite.jpg

Cheloo a venit la Chefi la Cuțite pentru a-i întoarce roast-ul făcut la iUmor de Florin Dumitrescu
Foto Antena 1

Și pentru că sezonul 7 a strâns cei mai mulți concurenți în etapa audițiilor, iar jurații au degustat peste 275 de preparate în jurizările pe nevăzute, Carmen Brumă, cunoscutã pentru programele sale de slăbit, își va face apariția într-un mod cu totul și cu totul original, dornică să le arate chefilor că și mâncarea sănătoasă are gust.

carmen_bruma_chefilacutite.jpg

Carmen Brumă, face furori la Chefi la Cuțite cu preparatele sale

Lista invitaților surpriză nu se oprește aici, iar sezonul 7 va deschide seria jurizărilor ”electrizante” din 9 și 10 septembrie, de la 20:00. Săptămâna viitoare, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Loading...

Citește și

  • chefi la cutite

    Aşteptarea va lua sfârşit în curând pentru fanii emisiunii culinare "Chefi la cuţite". "Simpaticii" Ginei Pistol, bucătarii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi-au ascuţit cuţitele şi ridicat standardele pentru a-i întâmpina pe concurenţii care vor participa în cel de-al şaptelea sezon al emisiunii. Doar cei mai muncitori, talentaţi şi inventivi temerari vor intra în marea finală pentru a-şi disputa marele premiu!

  • catalin scarlatescu

    Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon "Chefi la cuțite", însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1