Anna Lesko a răbufnit: «Sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine». Reacția virulentă a artistei

anna-lesko-sexy.jpg

Anna Lesko este supărată pe femeile care o jignesc pentru ținutele sexy pe care le poartă
Anna Lesko este supărată pe femeile care o jignesc pentru ținutele sexy pe care le poartă
Fotografii: Facebook/Anna Lesko

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Anna Lesko este foc și pară. Vedeta spune că s-a săturat să fie etichetată și jignită de o parte din public, datorită ținutelor sexy cu care se afișează la fiecare apariție. Rochii decoltate, cu vedere la posterior, care dau impresia că nici nu poartă lenjerie intimă. ”Cu ce drept mă etichetezi și-mi pui la îndoială rolul de mamă? Sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine”, a transmis cântăreața.

Frumoasa ucrainiancă de peste Prut a simțit nevoia să le pună la punct pe cele care intră pe pagina sa de Facebook și lasă comentarii jignitoare la adresa sa. Multe o critică pentru ținutele sexy pe care Anna Lesko (42 de ani) le poartă.

Anna Lesko: ”Nu sunt profesoară, ci fac parte din lumea artistică”

”Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care predă cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică! Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena reprezintă un show. Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute”, a scris Anna pe rețeaua de socializare.

anna-lesko-chiloti.jpg

Anna Lesko a ținut să arate că are zonele intime acoperite
Anna Lesko a ținut să arate că are zonele intime acoperite

Ea a ținut să puncteze și faptul că poartă chiloți, deși unii cred că nu-i are pe ea de multe ori și s-a arătat extrem de deranjată de faptul că i se pun etichete.

Anna Lesko a răbufnit: ”Cu ce drept mă etichetezi și-mi pui la îndoială rolul de mamă? Sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine” 

”Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta. O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea. Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”, se întreabă retoric vedeta.

anna-lesko.jpg

Anna Lesko ne-a obișnuit cu aparițiile sale în rochii care-i scot formele în evidență
Anna Lesko ne-a obișnuit cu aparițiile sale în rochii care-i scot formele în evidență

Ea le spune celor care o jignesc că o femeie are multe roluri de jucat în viață, inclusiv în pat, cu soțul.

Anna Lesko: ”Dacă simți să fii indecentă în dormitor, nu înseamnă că ești o mamă nedemnă”

”Când ai să înțelegi că în viață avem mai multe îndatoriri și roluri de jucat, iar între acestea nu există neaparat o legătură: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietena etc. Dacă tu în dormitor cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă! Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viata ta emoțională. Schimbă prioritățile, valorile. Rezolva asta urgent!”, a conchis cântăreața.

Anna Lesko își crește singură copilul 

Anna Lesko este mama lui Adam, un băiețel de 7 ani, pe care-l crește singură. Aceasta s-a despărțit de tatăl copilului în 2019, Adrian Neniță, cunoscut publicului larg drept DJ Vinnie, după opt ani de relație.

”Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația”, a declarat Anna după separare.

anna-lesko-copil.jpg

Anna Lesko alături de fiul său, Adam
Anna Lesko alături de fiul său, Adam

 

Citește și: 

Anna Lesko, totul despre despărțirea de DJ Vinnie, tatăl copilului ei: "Eram pe jumătate de măsură"

INTERVIU Anna Lesko, despre "Fermă", aparițiile sexy și viața de mamă: «Adam este cel mai sensibil subiect pe lumea asta»

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5