Anna Lesko, la 40 mai sexy decât la 20. Arată incredibil în costum de baie

anna-leko.jpg

Anna Lesko, la 40 mai sexy decât la 20. Arată incredibil în costum de baie
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Anna Lesko a încins imaginaţia bărbaţilor cu fotografiile postate pe Instagram. La 40 de ani, cântăreaţa are un corp de invidiat, pe care nu se sfieşte să-l afişeze ori de câte ori are ocazia.

Recent, Anna Lesko a postat câteva fotografii pe Instagram de la piscina. Vedeta poartă un costum de baie miniscul, ce dezvăluie trupul bine lucrat. La 40 de ani, cântăreaţa arată mai bine ca la 20! 

Anna Lesko îşi surprinde fanii de foarte multe ori cu cele mai indecente fotografii. Vedeta îşi expune corpul perfect în cele mai obraznice poziţii spre deliciul bărbaţilor care o urmăresc.

“Ce privelişte frumoasă!!??”/ “Rămâi o femeie frumoasă…?”/ “Superbă❤️” , sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Gina Pistol, declaraţie surprinzătoare: "O să-i port numele"

Ce note a luat fiica Ozanei Barabancea la Evaluarea Naţională! Cum o va răsplăti vedeta

Loading...

Citește și

  • Frumuseţea Annei lesko este preţioasă, iar de acest lucru s-au convins şi reprezentanţii unui brand de bijuterii extrem de cunoscut. Basarabeanca noastră s-a transformat în Anna Karenina pentru catalogul de accesorii şi a luat 8.000 de euro! Este singură, dar fericită!

  • Adevarat "fashion-icon" printre vedetele autohtone, cu un stil vestimentar bine definit şi gândit în detaliu, Anna Lesko nu greşeşte, aproape niciodată, la capitolul "look".

  • Povestea de dragoste dintre Anna Lesko şi Liviu Moreanu e una cu năbădăi. După mai multe despărţiri şi împăcări, tânărul om de afaceri a ajuns la concluzia că Anna e geloasă, dar bună la pat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1