Anna Lesko a gătit împreună cu fiul ei. Cum a ajutat-o micuțul Adam

anna_lesko.png

anna lesko
Anna Lesko și micuțul Adam au gătit o plăcintă cu mere
foto: arhivă personală

Puțini o vedeau pe Anna Lesko, ucraineanca sexy cu voce senzuală și mișcări lascive pe scenă, în postura de gospodină, stăpână în bucătărie. Și totuși, solista gătește cu gesturi sigure și nu se ferește de rețetele complicate.

La scurt timp după ce și-a promovat noul videoclip, la piesa ”Jumătate”, în care apare goală în așternuturi, Anna Lesko a postat pe contul personal de Facebook un fimuleț din cu totul alt registru.

Artista apare alături de fiul ei în vârstă de doi ani și jumătate la masa din bucătăria proprie, învârtind de zor la o plăcintă cu mere. Face aluatul, curăță merele, le dă prin răzătoare, întinde foaia de plăcinte și potrivește cu artă umplutura.

În tot acest timp, micuțul Adam își face de lucru cu un ghem din aluat și îi fură un pupic celebrei sale mame.

Nu e prima dată când Anna face dovada talentului ei culinar, despre care spune că îi amintește de originile ucrainene. Solista s-a mai lăudat în urmă cu un an pe rețelele de socializare tot cu o plăcintă cu mere, numai că atunci în prim-plan au fost sânii generoși ai Annei.

anna_lesko.jpg

anna lesko
Anna Lesko, sexy în bucătărie
foto: arhivă personală

De data aceasta, cântăreața a avut grijă să-și acopere formele sexy, astfel încât prietenii ei virtuali să se concentreze asupra mâinilor pricepute și asupra rezultatului întregului efort: o plăcintă cu mere care arăta foarte apetisant.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • anna lesko

    Anna Lesko a trecut prin momente grele duminică seară, la un concert organizat în comuna Cornu, din județul Prahova, în cadrul Festivalului Florilor. Un fan aflat în primele rânduri a tras asupra ei cu un pistol cu bile, conform stirilocale24.ro.

  • Senzuala Anna Lesko (37 ani) are toate motivele să fie fericită, căci îi merge bine pe toate planurile. Săptămâna trecută și-a deschis un restaurant fast food de lux pe Calea Victoriei, fiul ei, Adam (doi ani şi jumătate) îi aduce doar bucurii, concerte are pe bandă rulantă, iar recent a venit şi cu un material nou pentru fani. Solista a lansat marți (1 noiembrie) videoclipul piesei ”Jumătate”, în care apare extrem de sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1