Anna Lesko, eliminată de la Ferma. Cine sunt finaliștii care se luptă pentru 50.000 de euro

anna_si_elena.jpg

Anna Lesko a fost eliminată de la Ferma

Încă de la începutul sezonului au știut că va fi cea mai dificilă provocare din viața lor. Cu timpul au înțeles că «Deciziile personale au influențat jocul», așa cum a subliniat Mihaela Rădulescu în această seară. Iar ediția de luni ne-a arătat că fiecare hotărâre are și o consecință: Elena Chiriac și Anna Lesko au fost votate de foștii concurenți pentru a merge la ultimul duel de eliminare din competiție.

După o zi marcată de multe discuții între fermieri, seara a adus o tensiune neașteptată, la momentul alegerilor. După ce fiecare competitor și-a exprimat voturile, Andrei Stoica și Viviana Sposub au aflat că s-au calificat în marea finală alături de cel care-și câștigase deja acest drept, Augustin Viziru.

Astăzi, în penultima zi a competiției, tensiunea a rămas la cote înalte, iar Anna Lesko a simțit că nu a primit nicio explicație pentru trimiterea ei la duel și pentru faptul că cei care i-au fost alături nu consideră că merită să ajungă în marea finală. Surprinzător, cel care a susținut-o a fost Augustin: ”Nu s-a spus nimic concret”, a spus el încurajând-o să ceară motivații din partea celor care au votat-o.

”Îmi doresc ca oamenii aceștia să învețe să se deschidă”, a spus Anna înainte de a le cere colegilor ei timpul și sinceritatea pentru a îi răspundă la o întrebare simplă: De ce nu a meritat să fie în finală? Când a realizat că încă nu a înțeles motivația lor, aceasta s-a întrebat: ”De ce nu am meritat o explicație de la fiecare în parte?”

Anna Lesko a fost eliminată de Elena

Într-o atmosferă neașteptată pentru ultimele zile în casă, Anna și Elena s-au confruntat în cel mai important duel cu eliminare al sezonului. La finalul probei, Elena a învins-o pe Anna Lesko. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1