Anna Lesko a devenit patroană de restaurant! Cu ce bunătăți își ademenește clienții

12-13-vedete-1-anna-lesko.jpg

Anna Lesko înfulecă cu poftă crenvurşti cu muştar şi cu salată, specialitatea localului pe care l-a inaugurat aseară

Anna Lesko a strâns o viaţă bani la ciorap, din show-urile ei de infarct, astfel că acum îşi permite luxul să devină patroană. Împreună cu o bună prietenă, ea şi-a deschis miercuri seară, în buricul Capitalei, localul ”Calea Victoriei 18”. Solista a înfulecat cu poftă dintr-un crenvurşt cald, căci, deh, reclama este sufletul comerţului.

Solista şi-a pus toate economiile, dar şi sufletul în această afacere, alături de partenera ei, Alexandra Sebeseanu. Şi, în acest spaţiu cochet, unde se simte aroma de cafea, totul a fost gândit. Designul clubului poartă semnătura arhitectului Mihai Popescu, iar sandvişurile se vând într-un ambalaj care ne aminteşte de hârtia de ziar.

12-13-vedete-2.jpg

Localul a fost amenajat cu bun-gust

Înainte de lansarea de aseară, unde au fost invitaţi zeci de prieteni, Anna Lesko a stat toată ziua în picioare şi s-a agitat ca o furnicuţă, pentru ca totul să fie la locul lui. Mai mult, a şi gustat preparatele, ba chiar le-a dat sfaturi preţioase chelnerilor. Invitaţii au fost aşteptaţi cu şampanie, dar şi cu specialităţile casei.

anna.jpg

anna lesko
Anna, sexy și la 37 de ani
Foto: Facebook

Aici găsiţi foarte multe sortimente de hot dog, printre care amintim “Naked dog” – 10 lei, “Sloppy dog” – 15 lei, “Chef’s dog” – 19 lei, dar şi Dracula dog – 15 lei.

Mai pe româneşte, crenvurşti cu muştar sau cu sosuri care mai de care mai gustoase. Dar, Anna vă mai invită şi la salate, friptură  cu cartofi prăjiţi, şi la deserturi de te lingi pe degete. Preţurile nu-s de speriat, fiind cuprinse între 10 şi 34 de lei,  iar la bucătărie se află chefi experimentaţi, aşa că vă aflaţi pe mâini bune. Anna şi-a dorit ca restaurantul să fie modern şi accesibil tuturor, chiar şi studenţilor”, ne-a spus un prieten de-al solistei. Deşi s-a aventurat în afaceri, Lesko nu renunţă la muzică, dimpotrivă, agenda sa de lucru este plină.

În plus, se ocupă şi de Adam, băieţelul ei în vârstă de doi ani şi jumătate, pe care îl ia după ea atât la salonul de coafură, cât şi la sala de sport. Relaţia cu Dj Vinniem, tatăl micuţului, este în continuare foarte bună, însă cântăreaţa nu se grăbeşte să-şi oficializeze relaţia: ”Nu o hârtie ţine o relaţie”, a susţinut ea.

Sorana vă invită la ciorbă de fasole cu ciolan afumat

Sorana (33 de ani), fosta solită a trupei ASIA, e proprietara restaurantului “Casa cu nuci”, afacere pe care a deschis-o din banii obţinuţi cu multă trudă la show-ul “Ferma vedetelor” ( Pro TV) unde a apărut în primăvara trecută. Dar, ea se ocupă şi cu voia bună, căci aproape în fiecare seară încinge atmosfera, împreună cu membrii trupei ei.  În meniu are inclusiv ciorbă de fasole cu ciolan afumat, la preţul de 11,50 de lei, iar o cafea este 5, 9 lei.

Mugur Mihăescu vinde la local palincă şi pizza

Mugur Mihăescu (49 de ani), din trupa ”Vacanţa Mare”, este nu numai un actor talentat, ci şi un afacerist priceput, fiind patronul localului “St. Patrick”, din Centrul Vechi. Aici au loc şi târguri de accesorii sau haine, dar şi prezentări de modă, concerte sau petreceri de firmă. Aici găsiţi pizza şi sandvişuri cu 27 de lei, palincă cu 17 lei, dar şi bere mai ieftină, până în 10 lei.  Mugur s-a plâns adesea că legea antifumat l-a cam lăsat fără clienţi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1