Anna Lesko are o relație perfectă: "Ne iubim foarte mult"

aaaaaaaa.jpg

Anna Lesko,
Anna Lesko a vorbit despre relația cu tatăl copilului ei
Foto Instagram

Anna Lesko a mărturisit că are o relație perfectă cu tatăl copilului ei și că, în muzică, ea se simte ca o muză pentru oamenii care lucrează pentru ea.

Artista a declarat că are trucurile personale pentru a-l face pe partenerul ei s-o dorească în continuare. Aceasta consideră că dacă o femeie este frumoasă și deșteaptă, poate să-și țină fără probleme bărbatul lângă ea. 

"Mă jucam cu suprapunerile textile. Am spus că poate ar fi mai comod aşa. M-am chimbat, recunosc. Am făcut o valiză şi am pus toate rochiţele mele cu iz rusesc aşa, le-am pus deoparte.

Eu sunt un fel de muză pentu echipa care lucrează pentru mine. A face un styling pentru cineva este ceva foarte dificil. Acea persoană trebuie să te inspire. Eu chiar fac asta. Pentru tatăl copilului meu sunt o muză. Sunt dură, sunt cumva,ţin aşa la distanţă anumite chestii pe care nu vreau să le consum. Dacă tu nu ştii să pui problema şi să o trăieşti frumos, să păstrezi acest spaţiu de intimitate între noi devine aşa o relaţie sufocantă. Ne iubim foarte mult. Până şi într-o conversaţie îmi place să fiu surprinzătoare pentru el. Dacă eşti frumoasă şi deşteaptă poţi să îl ţii toată viaţa ta", a declarat Anna Lesko pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și