Angela Similea, în doliu! A murit unul dintre frații ei

angela-similia.jpg

Foto
Angela Similea deplânge moartea unuia dintre frați
Foto:Mediafax

Cântăreața Angela Similea (71 ani) este o dire foarte discretă care preferă să păstreze chestiunile care aparțin sferei vieții private departe de lumina refelctoarelor și de privirle curioșilor. Nu este de mirare că artista suferă în tăcere, deși trece prin unul dintre cele mai grele momente din viața unei persoane, decesul unui om drag.

Unul dintre cei doi frați ai cântăreței a trecut în neființă. Foarte dicretă și profund îndurerată, Angela Similea a refuzat să ofere declarații privind această temă. Nu sunt cunoscute prea multe lucruri privind motivul care a  dus la decesul fratelui artistei. Cunoscuții Angelei îi sunt aproape și inistă că ea nu dorește să apară public, ci mai curând să păstreze doliul cu demnitate, pentru a onora amintirea fratelui, potrivit antena3.ro.

Chiar dacă este o persoană care evită să vorbească despre viața personală, Angela Similea a povestit cu drag, cu diferite ocazii, întâmplări din copilăria petrecută alături de cei doi frați, Mihai și Victor. ”Părinţii mei vin din zone foarte diferite, tata de pe lângă Bucureşti, iar mama e din Dobrogea. În timpul războiului, tata a ajuns acolo, în satul ei. Făcea parte din corpul sanitar şi a fost încărtiruit lângă casa bunicii. Mama era uluitor de frumoasă, veneau băieţi de la sute de kilometri la baluri, ca să o vadă… Dar tata a reuşit să o convingă pe bunica să i-o dea de nevastă. După ce şi-a terminat stagiul militar, tata s-a întors la Palatul regal, unde lucra, şi bineînţeles că au angajat-o imediat şi pe ea, văzând-o atât de frumoasă şi de harnică, o ţărancă sănătoasa. Se ocupa de apartamentul reginei-mama. Mama mea m-a purtat prin acele locuri, iar influenţa se simte. Pentru că fraţii mei, care sunt născuţi mai târziu, când mama nu mai lucra acolo, sunt diferiţi”, dezvăluia artista, cu ceva timp în urmă.

Loading...

Citește și

  • angelea similea sua

    Angela Similea a fost mai degrabă rezervată în ceea ce privește aparițiile publice. După ce a rămas singură, artista adorată de public în anii ’80 s-a chinuit, fără succes, să vândă vila uriașă pe care o ridicase cu soțul ei, politicianul Victor Surdu, și a refuzat sistematic invitațiile la concerte. Speculațiile nu au întârziat să apară.

  • Angela Similea a avut o viață de roman. A trăit, a cântat și a iubit cu pasiune. Click! vă prezintă iubirile uneia dintre cele mai îndrăgite interprete din perioada comunismului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1