Angela Similea nu a intrat de 6 ani în vila în care a stat cu soțul ei. Parcă e blestemată

simileasurdu.jpg

Angela Similea şi Victor Surdu au fost căsătoriţi din 1999 până la moartea bărbatului, în 2011

Angela Similea nu mai vrea să audă de vila în care a trăit cu soțul ei, Victor Surdu. Chiar după moartea politicianului, interpreta s-a mutat în vila unor prieteni din zona Plevnei, însă în cea mai mare parte timpului, din 2011 încoace, stă la fiul ei, peste Ocean.

Angela Similea stă mai mult în SUA, la fiul ei, Sorin Hilgen, și se bucură de compania nepoților dăruiți de acesta, Grace și Jan Christian. Artista n-a mai putut intra în vila blestemată din satul Mataraua, comuna Belciugatele, încă din 2011, când a murit soțul ei, Victor Surdu.

Se pare că artistei i-a fost foarte greu să mai calce pragul conacului situat la 40 km de București, în care a locuit în ultimii ani de viață ai soțului ei. Vila este scoasă la vânzare de aproape trei ani de zile, însă nu și-a găsit până acum cumpărător, deși artista a tot scăzut din preț. Domeniul pe care se află casa e cu adevărat impresionant, însă acces de la drumul principal este destul de dificil, iar vila e oarecum izolată.

Angela Similea conacZoom
Solistei i-a fost frică să mai doarmă in imensul palat după ce a rămas văduvă

 

Conacul din Belciugatele a fost pus la vânzare în septembrie 2014 la prețul de 750.000 de euro. Prețul a scăzut de atunci la 650.000, dar tot nu s-a vândut. Vila are vedere la lac, are 16 camere, piscină, podgorie, livadă și pivniță.

loading...
Loading...

Citește și

  • angelea similea sua

    Angela Similea a fost mai degrabă rezervată în ceea ce privește aparițiile publice. După ce a rămas singură, artista adorată de public în anii ’80 s-a chinuit, fără succes, să vândă vila uriașă pe care o ridicase cu soțul ei, politicianul Victor Surdu, și a refuzat sistematic invitațiile la concerte. Speculațiile nu au întârziat să apară.

  • Angela Similea se chinuie de aproape doi ani de zile să-și vândă palatul din satul Mataraua, Belciugatele, în care a locuit alături de soțul ei, Victor Surdu, care a murit în 2011. Fratele politicianului, Gabriel Surdu, a început lupta pe avere cu artista, deși el însuși are conturile doldora de milioane de euro.