Angela Rusu, botez fabulos pentru fiica ei. 25.000 € a costat cheful, iar nași au fost Silviu Prigoană și Maria Dragomiroiu

foto_3_noua.jpg

Nașele Maria Dragomiroiu și Mihaela Prigoană au purtat straie populare
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Creștinarea fiicei Angelei Rusu a fost un moment superb organizat. Petrecerea a fost la înălțime, cu decoruri de basm, 200 de invitați, meniu de lux și cu Dan Bittman, care a încins scena. 25.000 de euro a costat totul!

Joi, 16 septembrie, la Cluj, celebra cântăreață de muzică populară Angela Rusu și soțul ei, Marius Moldovan, și-au creștinat fiica, pe Maria, în vârstă de patru luni. Ceremonia de botez a fost oficiată chiar de protopoul Dejului, Ioan Buftea, iar la biserică atât celebra mămică, cât și nașele Maria Dragomiroiu și soția lui Silviu Prigoană, au purtat costume tradiționale, fiind o dorință a Angelei la care doamnele s-au conformat cu mare entuziasm, îmbrăcând portul specific zonei fiecăreia.

Copilașii s-au jucat într-un castel adus din Ucraina

Petrecerea a avut loc la SunGarden Therme, un complex hotelier de lux din Dej, unde  invitații sosiți din provincie au avut și cazare. 200 de persoane, printre care familiile celor doi, nașii, colegi din breasla muzicală, din televiziune, dar și mulți prieteni. Decorurile au fost de poveste, iar soțul Angelei a comandat un castel de basm din Ucraina, înalt de 4 metri, în valoare de 2.000 de euro, unde cei însoțiți de părinții și-au putut lăsa copilașii.

castelul_fetitei.jpg

Castelul fetiței
foto: arhiva personală

Meniul a fost bogat și a mulțumit pe toată lumea, pentru că a avut în componență atât produse tradiționale, cât și delicatese. Nicu Paleru, Georgiana Lobonț, Marius Ciprian Pop, Aurel Tămaș și fratele cântăreței Andra, Săndel Mihai, alături de soția sa, Aurora, s-au numărat printre invitații din sfera muzicală, iar atmosfera a fost susținută de Dan Bittman și trupa Holograf.

 • Angela Rusu, alături de invitați
  foto: arhiva personală
 • Botez grandios pentru fiica Angelei Rusu
  foto: arhiva personală
 • Castelul fetiței
  foto: arhiva personală
 • Fericiții părinți
  foto: arhiva personală
 • Tatăl angelei Rusu, alături de soția lui
  foto: arhiva personală
 • Maximize

1/5

Fetița a avut două perechi de nași

"Holograf este trupa perferată a Angelei și am vrut să-i fac o surpriză ei, dar și invitaților noștri, a fost o seară explozivă, ne-am distrat pe cinste la prima petrecere din viața fetiței noastre. Invitații s-au simțit bine, au dansat, au cântat. Nașii Măriucăi sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, dar și Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, buni prieteni de familie, care ne-am dorit să fie și părinții spirituali ai micuței noastre. Am avut invitați din țară, dar și din străinătate, în special din Ucraina, unde Angela a cântat destul de mult în ultima perioadă și unde ne-am făcut mulți prieteni. Am plecat destul de devreme de la petrecere, pentru că am respectat condițiile acestor vremuri, însă dacă ar fi fost după noi, cred ca petrecerea s-ar fi spart a doua zi dimineață. A fost un eveniment tare frumos. Nu ne-am uitat la bani", ne-a spus soțul Angelei, manager Marius Moldovan. 

fericitii_parinti.jpg

Fericiții părinți
foto: arhiva personală

Botez de 25.000 de euro

Nu s-au uitat la bani, însă toată organizarea din seara de 16 septembrie a costat în jur de 25.000 de euro. Închirierea localului, meniul, cazarea, muzica, ornamentele și castelul gonflabil adus din Ucraina, vestimentațiile, dar și alte cheltuieli au însumat echivalentul unei garsoniere în Dej. Dacă la petrecere frumoasa cântăreață de muzică populară a purtat o rochie superbă roz pudră creată de designerul Diana Antohi, Marius a optat pentru o ținută sobră, costum semnat Norbert Deac și încălţări Louis Vuitton. O apariție au fost și părinții Angelei. Tatăl artistei a venit la braț cu soția sa tinerică. Mihai Rusu are 73 de ani, iar frumoasa brunetă 33 de ani. Împreună au un băiețel în vârstă de 4 ani.  

Citește și:

EXCLUSIV Angela Rusu, după ce a născut la 47 de ani: "Foarte frumos și foarte greu". Totul despre depresie, colici, alăptare

Angela Rusu a născut o fetiță! Prima imagine cu micuța

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5