Andrei Gheorghe, refuzat de TVR acum o lună. “Ar fi fost un balon de oxigen pentru mine”

dsc_0429_-_insula_sperantei_-_aghe_in_vizita_pe_insula_sperantei.jpg

Andrei Gheorghe, a murit Andrei Gheorghe,fumat, cauza mortii, de cea murit Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe, în 2009, pe când prezenta emisiunea "Rătăciți în Panama" (Kanal D)

În ultimii ani, şi Andrei Gheorghe a trecut prin tot felul de zbateri şi regrete, la fel ca mulţi alţi colegi de breaslă, care odinioară au cunoscut gloria iar acum au căzut în uitare. Dezvăluirile făcute de Marina Almăşan confirmă faptul că regretatul om de televiziune îşi dorea cu ardoare o revenire în prim-plan. S-a stins cu amărăciunea că nu mai era dorit.

La începutul anului, realizatoarea TVR Marina Almăşan începuse căutările unui coleg de prezentare pentru emisiunea “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, de la TVR 2, după ce Mircea Radu şi-a dat demisia, plecând la Antena 1. Iată că până să-l găsească pe actorul Claudiu Bleonţ, cu care prezintă acum, Marina îi făcuse propunerea şi lui Andrei Gheorghe. Din păcate, dorinţa ei nu a fost aprobată de cei din conducerea televiziunii publice.

marina-almasan-si-claudiu-bleont-femei-de-10-barbati-de-10-2.jpg

Andrei Gheorghe a murit, Andrei Gheorghe refuzat, abandonat, cariera, TVR, Marina Almasan, Femei de 10, Barbati de 10, tragedie
În locul lui Claudiu Bleonţ ar fi putut fi Andrei Gheorghe, la TVR2

“Acum o lună și ceva îl întrebam pe Andrei Gheorghe dacă ar fi de acord să prezinte, alături de mine, <Femei de 10, Bărbaţi de 10>. În opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinată cu afurisenia sa binecunoscută, ar fi încăput bine între hotarele formatului meu de televiziune. Andrei s-a bucurat, eu l-am <propus mai departe>, însă obiecții au fost destule, sub diferite motive ( inclusiv că <are dantura stricată>...). Am stat mult timp pe gânduri, până să-i comunic verdictul. L-a primit cu seninătate: <Mă așteptam>, mi-a spus. <Îmi pare rău, aș fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine>... N-am înțeles atunci exact la ce se referea, am înghițit în sec (chiar credeam în varianta aceasta de coprezentator) și... am căutat în continuare.
Astăzi am fost șocată să-mi încep ziua cu trista veste a plecării lui Andrei. Sper, spre o lume mai bună, mai așezată, cu care să nu aibă atâta de luptat... Îmi amintesc un crâmpei dintr-un interviu pe care Andrei - fiu al unei familii mixte - l-a oferit, cândva, unui ziar. Spunea ceva, de genul: <Când mergeam în Rusia, la bunici, cei de acolo îmi spuneau român nesuferit. Când mă întorceam acasă, în Romania, cei de aici mă faceau rus împuțit>. Îl înțeleg atât de bine.....
Odihnește-te în pace, Andrei!”, a scris Marina Almăşan pe pagina ei de Facebook.

andrei-gheorghe_0.jpg

andrei-gheorghe
Andrei Gheorghe avea un zâmbet de reclamă

Şi, dacă acesta chiar ar fi fost un motiv întemeiat pentru o uşă închisă în TV, trebuie să ştiţi că Andrei Gheorghe chiar îşi refăcuse dantura, în urmă cu trei ani. Pe vremea aceea prezenta matinalul la postul de radio PRO FM.

S-a stins la doar 56 de ani

Andrei Gheorghe a murit luni seară (19 martie), la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit de îngrijitorul său, care a sunat de urgenţă la 112. Anchetatorii au deschis iniţial un dosar pentru moarte suspectă, dar surse judiciare ar fi menţionat că omul de radio şi televiziune ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator. Aceleaşi surse au declarat că decesul lui Andrei Gheorghe ar fi avut loc cu 12 ore înainte ca trupul jurnalistului să fi fost descoperit.

”În jurul orei 22.15, polițiștii IPJ Ilfov au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea persoanei și cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani", se arată într-un comunicat ofiocial al autorităţilor.

loading...
Loading...

Citește și