Andrei Aradits şi-a ridicat vilă de 250.000 € din seriale

2-3-bd-1.jpg

Între filmări, actorul Andrei Aradits se află pe șantierul din Voluntari, unde se construiește noua lui casă

Actorul Andrei Aradits (46 de ani), al cărui nume de familie de origine maghiară se pronunţă corect „Orodici”, a adunat din rolurile în seriale o mică avere din care a investit peste 250.000 de euro într-o vilă pe care o ridică în Voluntari. Actorul poate fi văzut în această perioadă în megaserialul „Vlad”, difuzat la PRO TV în fiecare luni, de la ora 20.30.

E „ungur născut în Colentina”, cum îi place să se prezinte, iar palmaresul lui e impresionant. Andrei Aradits a absolvit UNATC în 1996 la clasa renumitului Florin Zamfirescu (69 de ani). A debutat la Teatrul Evreiesc de Stat, apoi a jucat la Teatrul Bulandra şi la TNB. A debutat în filme în anul 2002, în serialul „În familie” (Prima TV), apoi în „Mafalda di Savoia” (2006), „Efect 30” (Prima TV, 2009). „Narcisa Sălbatică” (Antena 1, 2010) şi „Vlad” (PRO TV). A jucat şi în şapte lungmetraje, printre care „Greşeala din trecut” (2007), „Contra timp” (2008) şi „Cenuşă şi sânge” (2009). Celebritatea lui Andrei Aradits a fost completată în anul 2012 cu rolul de jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva” (Antena 1), alături de Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan. După 12 sezoane de show tv, actorul a ales oferta concurenţei pentru serialul „Vlad” la care filmează şi în această perioadă. La toate acestea se adaugă apariţiile în numeroase spoturi publicitare plătite cu sume cu trei sau chiar patru zerouri.

2-3-bd-2.jpg

Alături de Olimpia Melinte, partenera lui din serialul ”Vlad”

După 23 de ani de activitate, Andrei Aradits se simte împlinit. E căsătorit de 15 ani cu Andreea (37 de ani) şi au un fiu, Eric (14 ani). Cariera îi merge şnur, iar la vară urmează să se mute cu familia de la apartament la vilă. Prezent la filmările serialului „Vlad”, unde Andrei Aradits interpretează rolul principal al lui Ştefan Dragomir, Click! a vorbit cu actorul într-o pauză de filmare. „Întotdeauna este important să existe ceva care te ţine cu picioarele pe pământ. Soţia e persoana care mă ţine conectat la realitate, iar maşina mea Tico e amintirea care are acelaşi rol. În curând, Tico va fi semn de chiaburime (ţăran înstărit – n.r.), pentru că în curând va trece pragul de la rablă la antichitate şi cine ştie, poate îi va creşte şi valoarea. La vară ne mutăm la casă, e una mică, un şir de case lipite, un gen de bloc răsturnat. Este o locuinţă mai mare decât un apartament, dar e totuşi o casă mică. Plecăm de la un apartament cu trei camere şi ne mutăm la o casă cu trei camere, doar că în loc de balcon vom avea o curte unde vrem să plantăm zambile şi ghiocei”, ne-a spus Andrei Aradits. Admiratori de toate vârstele îl opresc adesea pe stradă, însă publicul lui e mai tânăr de când apare în „Vlad”. „Show-ul «Te cunosc de undeva» de la Antena 1 avea altfel de audienţă, erau doamne de vârsta mea şi a soţiei. Eu sunt în vârstă, mă consider în vârstă... adică peste 40 de ani. Zilele trecute am fost rugat să fac o poză cu o fată de 14 ani. Îmi place la nebunie rolul din serialul «Vlad»”, a mai spus Aradits.

Andreea Marin stă într-o vilă de 400.000 € în Pipera

În ianuarie 2013, Andreea Marin (44 de ani) a divorţat de Ştefan Bănică jr (51 de ani) după un mariaj de şapte ani şi s-a mutat împreună cu fiica lor, Ana Violeta (11 ani) din casa lui din zona Tei în propria vilă cu 2 etaje, achiziţionată în Pipera. Valoarea imobilului era estimată la 400.000 de euro, însă vedeta a plusat în fiecare an, investind sume impresionante în renovarea şi amenajarea locuinţei care găzduieşte într-o secţiune şi birouri. Diva are propria grădină bio unde cultivă flori şi legume.

Liviu Vârciu a investit 250.000 de euro în Băneasa

Cântăreţul şi-a văzut casa mult visată în 2018 după ce a muncit pe brânci patru ani. Liviu Vârciu (38 de ani) a fost la un pas să piardă apartamentul în care a locuit cu fosta soţie Adelina Pestriţu (32 de ani), însă până la urmă a scăpat de datorii şi i-a mutat acolo pe părinţii lui din Constanţa. În imobilul ridicat în Băneasa după gusturile lui, cântăreţul are studio de înregistrări şi cramă la subsol. Totul l-a costat un sfert de milion de euro.

Dan Negru are casă de 400.000 de euro în Ghencea

„Regele Audienţelor” locuieşte cu familia într-o vilă de 400.000 de euro, construită în 2006 în cartierul Ghencea din Capitală. Dan Negru (48 de ani) e căsătorit cu Codruţa şi împreună au doi copii, Daria (9 ani) şi Bogdan (7 ani). Imobilul are o suprafaţă de 350 mp şi o curte de 1.300 mp. Realizatorul de la Antena 1, despre care se spune că ar avea un salariu de 35.000 de euro, a ridicat în ultimii ani două blocuri de birouri pe care le închiriază pe bani frumoşi, sporindu-şi lunar averea cu 30.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • Actorii sunt pregătiţi încă de pe băncile facultăţii pentru orice rol. Olimpia Melinte (32 de ani), interpreta Elizei din „Vlad”, serialul de la PRO TV, a avut de filmat, conform scenariului, scene picante.

  • Veste bună pentru cinefili! Luni seară va debuta la Pro TV primul episod din serialul „Vlad”, a cărui avanpremieră, demnă de Hollywood, a avut loc joi seară, la Mall Băneasa. Pe covorul roşu au păşit nu numai actorii din serial, ci şi vedetele postului, care au dorit să vadă primul episod al acestei producţii regizate de Jesus del Cerro. Este un serial cu răzbunări, intrigă şi sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1