Andrei Aradits, actorul din serialul Vlad, îşi prezintă la tv casa de un sfert de milion de euro

andreiandreea_aradits_si_oana_cuzino.jpg

familie andrei aradits
Andreea şi Andrei Aradits au aceptat să vorbească despre ei la emisiunea Oanei Cuzino de la Pro Tv
foto: Pro TV

Oana Cuzino a intrat în noua casă a lui Andrei Aradits, actorul din serialul Vlad, de la Pro Tv și a aflat mai multe secrete ale familiei sale. Actorul și Andreea, soția lui, sunt împreună de mai bine de 17 ani și se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Andrei şi Andreea Aradits şi-au deschis sufletul în faţa Oanei Cuzino, la emisiunea "Ce se întâmplă doctore?" de la Pro Tv, difuzată duminică (10 noiembrie) de la ora 10.00. Cei doi și-au adus aminte că s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar destinul a făcut ca și fiul lor, Eric, să le calce pe urme părinților și a debutat pe marile ecrane, cât și în televiziune.

yoga.jpg

andreea aradits yoga
Andreea Aradits face yoga
foto: Pro TV

Aradits interpretează rolul principal al lui Ştefan Dragomir, iar fiul lui în "Las Fierbinţi". celebrul actori primeşte înţelegere acasă din partea celei care îi stă alături de atâţia ani. Unul dintre secretele familiei Aradits este... yoga, dar şi sportul în general.

„Întotdeauna este important să existe ceva care te ţine cu picioarele pe pământ. Soţia e persoana care mă ţine conectat la realitate, iar maşina mea Tico e amintirea care are acelaşi rol. În curând, Tico va fi semn de chiaburime (ţăran înstărit – n.r.), pentru că în curând va trece pragul de la rablă la antichitate şi cine ştie, poate îi va creşte şi valoarea. La vară ne mutăm la casă, e una mică, un şir de case lipite, un gen de bloc răsturnat. Este o locuinţă mai mare decât un apartament, dar e totuşi o casă mică. Plecăm de la un apartament cu trei camere şi ne mutăm la o casă cu trei camere, doar că în loc de balcon vom avea o curte unde vrem să plantăm zambile şi ghiocei”, ne povestea Andrei Aradits şi iată că a făcut şi acest pas. Vila se află în Voluntari şi este estimată de experţii imobiliari la 250.000 de euro. 

 

 

 

Citeşte şi:

 

Cum arată soţiile şi iubitele celor mai sexy actori din serialul "Vlad"

Andrei Aradits, băiatul rău din «Vlad», s-a mutat în Voluntari, într-o vilă de 250.000 de euro

Loading...

Citește și

  • Andrei Aradits (43 de ani) a profitat de pauza dintre filmări pentru show-ul transformărilor ”Te cunosc de undeva!” ( Antena 1) şi, împreună cu frumoasa lui familie, a plecat la plajă tocmai în Grecia, destinaţie pe care o alege de câţiva ani.

  • Actorul Andrei Aradits (46 de ani), al cărui nume de familie de origine maghiară se pronunţă corect „Orodici”, a adunat din rolurile în seriale o mică avere din care a investit peste 250.000 de euro într-o vilă pe care o ridică în Voluntari. Actorul poate fi văzut în această perioadă în megaserialul „Vlad”, difuzat la PRO TV în fiecare luni, de la ora 20.30.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1