”Andreea vrea să scape în junglă de fobia gândacilor”. Soţul „casnicei de la MasterChef” urmăreşte chinurile prin care trece bruneta EXCLUSIV

eidoi.jpg

andreea casnica masterchef dj optik
Andreea și Bogdan Moldovan (DJ Optick) sunt împreună de opt ani și au împreună o fetiță. 20 de ani avea bruneta atunci când s-a îndrăgostit
Fotografii: PRO TV

Nu e puţin lucru să-ţi vezi nevasta la televizor, în fiecare seară, în cea mai grea competiţie de supravieţuire. Reporterii Click! l-au întâlnit pe DJ Optick, soţul Andreei Moldovan, concurentă în show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar bărbatul ne-a povestit cum e viaţa la Bucureşti, fără stăpâna casei.

Sunt împreună din 2007 şi au o minune de fetiţă, pe Ava, în vârstă de şase ani. DJ Optick, pe numele lui adevărat Bogdan Moldovan (36 de ani), şi Andreea (28 de ani), alias casnica de la “MasterChef”, au fost despărţiţi luna aceasta de mai bine de 10.000 de kilometri, căci bruneta participă în competiţia “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzată de PRO TV în fiecare seară, de la 20.30. Noi l-am întâlnit pe Bogdan miercuri seara, la filmarea videoclipului trupei Holograf şi l-am întrebat ce a motivat-o pe Andreea să ia calea junglei din Africa de Sud.

gandaci.jpg

Andreea avea fobia gandacilor

 

“Andreea este o luptătoare şi a plecat acolo ca să îşi testeze limitele, să scape de unele frici. Avea fobie de gândaci. Ea oricum acasă nu mânca prea mult, îi place doar să gătească şi s-a adaptat repede condiţiilor din junglă. Este o fire puternică şi vrea să fie câştigătoarea concursului. Eu şi Ava (n.r. – fetiţa lor) îi ducem dorul şi nu am putut lua legătura cu ea în nici un fel până acum. Andreea nu e o fire certăreaţă, au existat mici conflicte la început, dar văd că s-au rezolvat”, a declarat Bogdan Moldovan pentru Click! Bărbatul a avut multă treabă la Bucureşti, cât timp soţia lui mânca viermi şi ouă clocite la emisiune.

fetita.jpg

DJ Optick, soţul Andreei Moldovan, concurentă în Africa de Sud, e acum şi mamă, şi tată pentru fiica lor, Ava

 

Zilele trecute, el s-a ocupat să o înscrie la şcoală, în clasa pregătitoare, pe micuţa Ava (6 ani), iar la treburile casnice a fost ajutat de părinţii lui. De altfel, în scrisoarea pe care i-a scris-o de Dragobete, în cadrul concursului, Andreea îi mulţumeşte cu râuri de lacrimi soţului ei, pentru că a fost un tătic exemplar. Nu puţine au fost momentele în care bruneta a cedat şi a plâns în hohote de dorul familiei ei frumoase.

Patru viermi, ochi de pește, ou clocit. Acesta a fost meniul horror pe care Andreea l-a devorat în timpul unei probe. Bruneta nu dă înapoi de la nici o provocare și este considerată favorită la câștigarea concursului, alături de amica Gina Pistol.

La MasterChef avea rol de nesuferită

 

Frumoasa brunetă a devenit cunoscută în 2012, când a participat în primul sezon al concursului culinar de la PRO TV, MasterChef. Andreea Moldovan a primit repede titulatura de casnică, pentru că la vremea aceea se ocupa exclusiv de familia ei. În timpul show-ului, bruneta a reușit să deranjeze cu limba ei ascuțită și să-și facă mulți dușmani printre concurenți. Cu timpul, s-a dovedit că acela era doar un rol pentru audiență. După concurs, Andreea s-a angajat la un cunoscut restaurant cu specific franțuzesc, iar acum este consultant în domeniul culinar.

Gabi Jugaru a abandonat lupta

jugaru.jpg

Jugaru a fost preluat de Bobonete şi Cabral

 

Trei concurenți au ieșit din super reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (Pro Tv), iar toți trei sunt bărbați. După Mihai Trăistariu şi Pasha Man, vineri a venit rândul lui Gabi Jugaru să abandoneze lupta pentru titlul de “Regele Junglei”. Gâtuit de emoție și de lacrimi, Jugaru le-a spus cuvinte frumoase colegilor rămaşi și-a luat la revedere de la fiecare în parte. Însă după ce a ieşit din tabără a venit şi plăcerea: s-a răsfățat cu un meniu de care i-a fost foarte dor: burger, cartofi prăjiți, suc și floricele.

Au mai rămas 10 celebrități în tabăra din jungla africană: Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Cătălin Moroșanu, Dorian Popa, Elena Lasconi, Elena Merișoreanu, Gina Pistol, Luminița Nicolescu, Ruby și Vladimir Drăghia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1