Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, ceartă în culisele «Bravo, ai stil!» Ce a declanșat „războiul”

tonciu-raluca2.jpg

Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, ceartă la „Bravo, ai stil!”
Foto: Colaj Click!

Noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil” abia a avut debutul însă deja au apărut și primele șicane între celebrele concurente. Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu sunt din nou la cuțite, după „războaiele” pe care le-au mai dus și în trecut cele două. Iată care a fost motivul atmosferei incendiare!

Raluca Tănase și Andreea Tonciu s-au certat cu „stil” în culise. Discuțiile interminabile vin mai cu seamă din rândul celor două foste iubite ale lui Nicolae Mitea, deși și între celelalte concurente s-au creat mici antipatii. 

Andreea Tonciu și Raluca Tănase, din nou „la cuțite”

Deși au împărțit la un moment dat același bărbat, deci au gusturi asemănătoare, nu se pot înțelege de nicio culoare în cadrul celui mai iubit show de modă din România. Cu toate că Andreea insistă că s-a schimbat radical de când a devenit mamă și că încearcă să își tempereze firea vulcanică, nu este tocmai așa, lucru pe care l-a dovedit încă de la filmările primei ediții a emisiunii „Bravo, ai stil!”. Se pare că atât Tonciu, cât și Raluca Tănase, nu pot lăsa deoparte vechile certuri dintre ele, pornite de la sentimentele de odinioară pentru același bărbat. 

„Cele două nu se suportă și încearcă să stea cât mai departe una de cealaltă, dar cea mai afectată este Raluca, o fire sensibilă, care, inițial, când a auzit că vine și Tonciu la «Bravo, ai stil», nici nu a mai vrut să participe”, au declarat surse din cadrul postului TV, citate de Cancan. 

„Tonciu a primit la început note proaste, în primele ediții, așa că, ulterior, și-a chemat un taraf foarte mare, iar pe scena «Bravo, ai stil» a fost o adevărat șatră, cu lăutari… Culmea, pentru că Tonciu chiar s-a simțit în elementul ei, show-ul le-a plăcut și juraților, care i-au remediat catalogul”, a declarat unul dintre apropiații emisiunii de la Kanal D, conform sursei citate.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1