Andreea Tonciu, scandal uriaş cu poliţia în Piaţa Obor. De ce a luat amendă

14_1.jpg

Andreea Tonciu n-a reuşit să-i înduioşeze pe poliţişti

Fosta asistentă TV, Andreea Tonciu, care în ultima vreme a renunţat la lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei, a fost, marţi seara, protagonista unui scandal de pomină, într-o parcare din Obor. Bruneta ne-a povestit despre acest incident, care acum a ars-o la buzunar. Motivul pentru care şi-a lăsat BMW-ul în mijlocul potecii este uluitor.

De când s-a căsătorit cu afaceristul Daniel Niculescu şi a născut-o pe fiica lor, Rebecca, Andreea Tonciu (33 de ani) şi-a rărit apariţiile tv, şi până şi invitaţiile la diverse emisiuni de televiziune nu le-a mai onorat aşa cum făcea odinioară. Iată însă că fosta vedetă revine în centrul atenţiei urmare a unui scandal de pomină, petrecut într-o parcare în  Piaţa Obor, după ce şi-a parcat neregulamentar maşina, un BMW X 6, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Fosta “pupăză” a Adrianei Bahmuţeanu blocase o maşină, astfel că şoferiţa a cerut  intervenţia Poliţiei, pentru a putea pleca acasă.

14_11.jpg

Andreea Tonciu

 

A rărit-o cu show-urile tv

Contactată de reporterii Click!, Andreea Tonciu ne-a povestit despre incidentul care era să se lase cu păruială: “Da, e adevărat, mi-am luat amendă pentru că am blocat o doamnă, iar ea a chemat Poliţia că am blocat-o. N-am avut unde să parchez, eram cu copilul, m-am dus până în Obor, pentru că îi luasem fetiţei mele o brăţară de aur şi se rupsese. Şi cât am stat acolo, cam o jumătate de oră, cât să-i repare brăţărica, a venit Poliţia şi mi-a dat amendă. Şi două puncte de penalizare”, ne-a povestit Andreea care se pregătea să îl ajute pe tatăl ei la firma acestuia. Andreea a fost la un pas de divorţ de Daniel, anul trecut, însă naşa lor, Anamaria Prodan, a reuşit să îi împace. Tonciu a menţionat, într-un interviu tv, că, acum, soţul ei nu îi mai impune nimic şi că o lasă să meargă la evenimente mondene, dar şi să participe la emisiuni tv. Ce-i drept, cu măsură, căci nu-şi mai expune bustul imens, în rochii cu decolteuri ameţitoare, decât la chefurile de familie. 

Loading...
 
 

Citește și