Andreea Tonciu le declară război concurentelor de la «Bravo, ai stil»: «Mă voi dezlănțui»

tonciuu.jpg

Andreea Tonciu, atac dur la adresa concurentelor Bravo, a stil, chiar înainte de începerea filmărilor

Pregătirile pentru show-ul de fashion, “Bravo, ai stil! Celebrities”, ce va începe în curând, la Kanal D, au intrat în linie dreapta, cele 9 concurente care se vor duela stilistic în acest sezon al emisiunii, persoane deja cunoscute publicului din România, sunt gata de a se înfățișa în față juraților și a telespectatorilor, pentru jurizare.

Forfota mare în culise, cele nouă aspirante la titlu se pregătesc pentru prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Fiecare dintre acestea își pregătește minuțios ținutele vestimentare, își aleg make-up-ul și hairstylingul, pentru a-i impresiona pe cei trei jurați, Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, și pentru a le demonstra că își merită locul în această competiție de stil și modă.

Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Gina Chirilă, Bianca Rus, Theo Rose, Raluca Tănase, Calină Dumitrescu și Maria Ilioiu sunt gata de show-ul care va cuceri, în curând, România prin outfiturile spectaculoase stilizate de concurente, momentele de reality inerente acestui tip de emisiune, cât și sfaturile utile de fashion și conduită oferite de cei trei jurați “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Andreea Tonciu le declară război concurentelor de la Bravo, ai stil

Andreea Tonciu declara război, chiar înainte de începerea filmărilor, contracandidatelor sale. Concurență afirmă că își va apară ferm alegerile vestimentare.

“Sunt sexy și spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apară alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomație, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi consideră că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănțui”, spune Andreea Tonciu.

Loading...

Citește și