Andreea Sasu, fosta iubită a lui Philipp Plein, la brațul "celui mai sexy infractor" pe covorul roșu de la Cannes

andreea-sasu-si-jeremy-meeks

andreea sasu si jeremy meeks
Andreea Sasu și Jeremy Meeks, supranumit "cel mai sexy infractor"
Foto: GettyImages

Marți, 14 mai, a fost prima zi oficială a celei de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Așa cum se petrece în fiecare an, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai excentrice și au făcut eforturi pentru a ieși din tipare. Pe covorul roșu a pășit și fosta iubită a creatorului de modă Philipp Plein, românca Andreea Sasu, iar cel care a însoțit-o a fost cel mai sexy infractor din lume, Jeremy Meeks.

Festivalul de Film de la Cannes a început oficial marți, 14 mai, prilej pentru zeci de personalități din industria cinematografică și nu numai de a defila pe covorul roșu. Printre aparițiile feminine încântătoare s-a numărat și fosta iubita a celebrului desginer german Philpp Plein, Andreea Sasu. Tânăra originară din Pașcani și-a făcut apariția la Cannes într-o rochie neagră, provocatoare, cu un decolteu amețitor. Nu vestimentația îndrăzneață a Andreei a fost elementul-surpriză, ci persoana la brațul căreia a defilat zâmbitoare. Jeremy Meeks, supranumit "cel mai sexy dintre infractori", a fost cel care i-a oferit brațul Andreei Sasu. În ciuda faptului că fiecare dintre ei se află într-o relație, publicațiile internaționale, printre care și Daily Mail, au speculat că între ei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie. 

andreea-sasu-si-jeremy-meeks

andreea sasu si jeremy meeks
Andreea Sasu a pășit la brațul lui Jeremy Meeks pe covorul roșu de la Cannes
Foto: GettyImages

Cine este Jeremy Meeks

Jeremy Meeks a fost condamnat la închisoare în 2014 după ce a fost acuzat de posesia ilegală de arme. A devenit apoi cunoscut în momentul în care fotografia sa a fost publicată de Departamentul de Poliție din California pe pagina oficială de Facebook a instituției.

La acel moment a fost supranumit, „cel mai sexy infractor din lume” şi a stârnit o adevărată isterie în rândul femeilor, care au scris comentarii îndrăznețe, unele cerând chiar să fie închise cu el în aceeași celulă.

jeremy-meeks1-1.jpg

jeremy meeks
Jeremy Meeks este unul dintre modelele cu care colaborează designerul german Philipp Plein
Foto: GettyImages

După ce a fost eliberat din pușcărie, în 2016, Jeremy a primit foarte multe propuneri de a defila pe podiumurile de modă. În cele din urmă, americanul a intrat în echipa lui Philipp Plein, iar viața lui s-a schimbat complet. Tată al unui copil de 10 ani și al unui băiețel de doi ani, fiecare dintre ei având mame diferite, Jeremy a participat la ediția 72 a Festivalului de la Cannes însoțit de Andreea Sasu, tânăra cunoscută atât pentru instantaneele interzise minorilor de pe pagina personală de Instagram, acolo unde se bucură de foarte mult succes, cât și din cauza relațiilor avute cu diferite nume sonore. 

jeremy-meeks

jeremy meeks
Jeremy a fost condamnat la închisoare în 2014 după ce a fost acuzat de posesia ilegală a unei arme
Foto: GettyImages

Andreea Sasu a furat inimile unui actor din "Prison Break"

Andreea Sasu este o tânără originară din Pașcani, cu un trup de invidiat și cu foarte mulți urmăritori ai paginii personale de Instagram. Ea a format un cuplu alături de celebrul designer Philipp Plein, timp de aproximativ un an. După ce povestea lor de dragoste a ajuns la final, tânăra româncă i-a picat cu tronc actorului Amaury Nolasco, care joacă în serialul Prison Break. Vedeta de la Hollywood i-a oferit cadou un ceas de 30.000 de euro Andreei, însă nu a reușit să o cucerească. 

amaury-nolasco

amaury nolasco
Foto: captură video

Cel care a fermecat-o este un fotbalist din seria A, pe nume Riccardo Saponara, jucător al echipei Sampdoria, potrivit presei italiene. Cei doi și-au dat relația de gol atunci când, vrăjit de amor, acesta i-a scris un scurt mesaj Andreei în dreptul unei fotografii încărcate de ea pe pagina de Instagram. 

 

Citește și

Fosta lui Plein, imagini de infarct pe Instagram! Andreea Sasu a pozat goală în cadă

Era să rămână în sânii goi din cauza lui Philipp Plein!

Loading...

Citește și