Andreea Raicu te învaţă cum să slăbeşti fără să faci sport

raicu.jpg

andreea raicu sfaturi slabit dieta
Andreea Raicu a dezvăluit care este secretul de a slăbi fără să faci sport
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Recent, Andreea Raicu (37 de ani) le-a dezvăluit prietenilor virtuali felul în care reuşeşte să se menţină în formă fizică maximă fără să facă pic de sport.

Andreea Raicu este ferm convinsă că mersul pe jos şi urcatul scărilor sunt doar două dintre strategiile care te ajută să te menţii într-o formă de invidiat.

Andreea Raicu dezvăluie trucurile ei!

"Parchează maşina mai departe de serviciu şi ia-o pe jos până la birou, fă o plimbare după fiecare masă ca să-ţi intensifici metabolismul, ieşi în parc de câte ori ai ocazia. Respiră corect. Când respiri corect, contracţiile ritmice ale vaselor abdominale ajută la o mai bună circulaţie a sângelui în corp, ceea ce creşte şi cantitatea de oxigen şi rata metabolică. Iar acest proces ajută corpul să ardă mai multe calorii. Trage aer în piept puternic, pe nas, ţine-l câteva secunde şi elibrează-l pe gură.

Ia-o pe scări! O persoana de 60 de kilograme va arde 10 calorii pe minut urcând scările. Poate nu pare mult, dacă urci scările de 3 ori pe zi, vei pierde 30 de calorii, iar pe săptămână se va ajunge la 150 de calorii. Mănâncă micul dejun – e important fiindcă îţi pune metabolismul în mişcare de la prima oră. Dacă sari peste micul dejun, corpul nu începe să ardă calorii decât la prânz, când ai prima masă", a scris Andreea Raicu, pe blogul personal.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1