Andreea Raicu spune de ce a stat singură atâta timp: «Puteam să mă mărit de o grămadă de ori»

andreea_raicu.jpg

andreea raicu relatii
Andreea Raicu are 42 de ani şi nu exclude să se căsătorească în viitorul apropiat
Foto: arhivă personală

Andreea Raicu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre căsătorie şi a explicat de ce până la 42 de ani nu a fost cea ma norocoasă persoană în amor. A iubit bărbaţi celebri, dar a recunoscut chiar ea că a făcut greşeli cu ei. Una dintre ele este că a luptat prea mult pentru dragostea lor, când în opinia ei acest sentiment trebuie să existe firesc într-o relaţie de cuplu.

Andreea Raicu a mărturisit în nenumărate rânduri că sunt perioade în viață când nicio relație amoroasă nu se leagă şi că a încetat demult să mai creadă în basme cu prinţi. "Tot mai mulţi oameni caută acele relaţii perfecte de pe Facebook şi Instagram. Cu cât sunt mai fericiţi acei oameni, cu atât mai multe cred că au de ascuns. Nu există oameni care să nu se certe, sa nu aibă conflicte. Mi-aş dori un bărbat cu care să mă conectez uman, cu care să am ce să discut. Recunosc că m-a bântuit fiorul măritatului. Toată lumea mă întreba când mă mărit, când fac un copil. Ajunsesem să consider că este o problemă a mea că nu am făcut asta. Călătoria în India m-a făcut să înţeleg că nu despre asta e vorba. 

Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori. Eu am nevoie de timp cu mine, de câteva ore în care să nu văd pe absolut nimeni. Să stau în casă, să merg în parc. Nu avem niciun drept de proprietate a niciunui om. Nu avem niciun certificat care să ateste asta. Cum să-i spun cuiva: «Nu pleci?!». Căsătoria este rezultatul unei relaţii fericite, nu un scop în viaţă. Cel puţin pentru mine", a spus Andreea Raicu, invitată la Mădălin Ionescu Show.

Ce gest nebunesc a făcut Andreea Raicu din dragoste

Fosta vedetă de televiziune a subliniat că relaţia conflictuală pe care a avut-o cu regretatul ei tată a făcut-o să perceapă altfel bărbaţii. "S-a creat în mintea mea o condiţionare, potrivit căreia trebuie să muncesc foarte mult ca să obţin dragostea cuiva. Greşit! Pentru dragostea cuiva nu trebuie să depui efort. Cu tatăl meu am avut o o relaţie foarte agitată şi foarte conflictuală. Atunci când nu simţi dragostea unui părinte şi vezi că el nu are încredere în tine, eşti dezamăgit, iar eu eram o rebelă. Cumva am încetat orice comunicare cu el (...) A fost foarte multă durere emoţională când ştii că tatăl tău nu este un suport pentru tine, când nu e acolo să te sprijine, e foarte dureros. Mai ales pentru o fată care caută dragostea tatălui. Ştiam că mă iubeşte, pentru că atunci când eram bolnavă, el era singurul care voia să se ocupe de mine şi o făcea într-un mod absolut minunat", a mai spus Andreea Raicu. Tot ea a mărturisit că nu de puţine ori s-a aflat în relaţii toxice, care nu au lăsat-o să evolueze.

Vedeta a povestit că în trecut a făcut şi gesturi extreme fiind îndrăgostită până peste cap. "Am făcut naveta în fecare lună timp de un an între Bucureşti şi San Francisco. Am avut câteva relaţii la distanţă, dar nu au funcţionat. Nu m-am putut obişnui să locuiesc în altă parte", a declarat Andreea Raicu la emisiunea online realizată de Mădălin Ionescu pe pagina lui de Facebook

 

Citeşte şi:  

 

Andreea Raicu lansează Woman4Women, primul program de mentorat pentru femei

Andreea Raicu, perfectă în costum de baie și la 42 de ani. Nemachiată, sexy și fericită în Mexic

 

 

   

Loading...

Citește și

  • Relațiile Andreei Raicu au reprezentat mereu un subiect tabu pentru presă. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală. Click! a realizat o retrospectivă cu trei dintre cele mai cunoscute relații ale Andreei Raicu. Vedeta a împlinit vârsta de 42 de ani pe 18 iulie, însă în momentul de față nu are o relație de iubire sau nu una pe care să și-o asume și public. Despre bărbați, singurătate și dorința de a fi mamă, Andreea a vorbit de multe ori pe blogul ei.

  • andreea raicu

    După despărțirea de tenismenul Horia Tecău, în viața Andreei Raicu nu a mai apărut niciun bărbat pe care vedeta să-l prezinte lumii drept partenerul ei de viață. Cum ceasul biologic nu iartă pe nimeni, Andreea a simțit și ea că nu i-a mai rămas mult timp la dispoziție pentru a deveni mamă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1