Andreea Raicu îşi păstrează silueta cu fructe şi cu sucuri naturale

14_raicu-bun.jpg

Andreea își începe diminețile cu o porție zdravănă de fructe
Citeste tot despre: 

Andreea Raicu arată impecabil la 41 de ani! Recent, fosta vedetă tv le-a împărtășit fanilor secretul siluetei ei de viespe.

“Sunt foarte des întrebată ce mănânc. Însă cred că cel mai important este ce nu mănânc, care sunt alimentele de care stau departe pentru că știu că nu sunt bune pentru sănătatea mea. Mezelurile, aceste cărnuri de slabă calitate, sunt pline de nitriți, arome artificiale, coloranți și mult prea mult sodiu.

14_4.jpg

Arată impecabil la 41 de ani

Băuturile carbogazoase sunt create cu sirop de porumb bogat în fructoză și nu au absolut nici o valoare nutrițională. Le recomand doamnelor mai bine să încerce o apă infuzată cu fructe dacă vor neapărat ceva aromat. Cartofii prăjiți de la fast-food îngrașă și ei. Îndulcitorii artificiali, aceștia sunt mult mai dulci decât zahărul obișnuit, ceea ce te face să poftești și mai mult la zahăr. De asemenea, au fost acuzați de apariția unor probleme de sănătate neurologice sau chiar a cancerului. Așa că îți recomand să apelezi la fructe atunci când ai poftă de ceva dulce”. Andreea a renunțat la televiziune și are afaceri cu haine, dar și un blog, unde scrie despre nutriție, vacanțe și modă. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1