Andreea Raicu, ipostază de infarct! A pozat nud la 43 de ani

Andreea-raicu.jpg

Andreea raicu
Andreea Raicu a pozat curajos la 43 de ani
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Raicu a incendiat Internetul la 43 de ani! Vedeta cu trup fără cusur și-a luat prin surprindere fanii cu o fotografie în care apare în costumul Evei!

Andreea Raicu arată încă o dată că este curajoasă! Vedeta și-a șocat fanii și a postat o fotografie de infarct în costumul Evei. Fotografia este realizată în perioada pandemiei, când Andreea Raicu a realizat un pictorial cât se poate de sexy, vedeta urmând să posteze și alte fotografii la fel de incitante.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

 

“Din perioada în care eram închiși în casă. Mă bucur că m-ați convins sa pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot așa a fost și trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și...”, a scris vedeta, sub poza care a făcut furori pe rețeaua ei de socializare.

Andreea Raicu, siluetă de invidiat la 43 de ani

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase și cele mai dorite femei din România. La 43 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat, așa că nu ezită să-și expună corpul perfect în fotografii incendiare.
Andreea Raicu și-a început cariera ca model, în 1995, la vârsta de 18 ani, și după ce a câștigat mai multe concursuri de modelling, a devenit om de televiziune, prezentând mai multe emisiuni de divertisment. De-a lungul anilor, vedeta a devenit un model de urmat în materie de fashion și stil de viață sănătos, promovând intens tehnici de yoga și meditație, pe măsură ce și-a construit cariera de life coach.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul