Andreea Raicu a împlinit 42 de ani: «Mă consider un om norocos»

andreea-raicu-a-implinit-42-de-ani.jpg

Andreea Raicu a împlinit 42 de ani, dar vârsta pentru ea este doar un număr deoarece fosta prezentatoare tv arată foarte bine
Foto Instagram

Andreea Raicu a avut parte de o zi plină de iubire și bucurie joi, 18 iulie, deoarece vedeta a împlinit 42 de ani.

Fosta prezentatoare tv a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o imagine cu un buchet de flori impresionant de mare, gest care demonstrează iubirea pe care o primește necondiționat Andreea Raicu. «Recunoștință. Bucurie. Iubire» este începutul mesajului pe care vedeta la publicat cu prilejul zilei sale de naștere.

andreea-raicu-42-de-ani.jpg

Andreea Raicu sărbătorește astăzi 42 de ani
Foto Instagram

 

„Recunoștință. Bucurie. Iubire. Sunt doar câteva dintre stările pe care le-am trăit astăzi. Mă consider un om norocos pentru ceea ce trăiesc și pentru oamenii de care sunt înconjurată. Chiar este o zi specială. Mulțumesc și vouă pentru încrederea, dragostea, gândurile frumoase și mesajele pline de iubire”, a scris Andreea Raicu pe contul său de Instagram.

Andreea Raicu cere 450 lei pentru o ședință de consiliere

Vedeta face bani frumoși din comercializarea produselor realizate de ea, însă cei mai mulți bani, cu siguranță îi face din consiliere. Astfel că, o singură ședință cu Andreea Raicu ajunge la 450 lei pentru doar 50 de minute.

Programul de 28 de zile de meditații ghidate, bazat pe experiențele profesionale și personale care au ajutat-o pe Andreea să înțeleagă ce înseamnă o viață trăită în echilibru, costă 149,99 lei.

Prin programul de Mind & Body Coaching, Andreea oferă sesiuni one-to-one și abonamente săptămânale de consiliere (via chat), iar o ședință de 50 de minute costă 450 de lei.

 

Loading...

Citește și