Andreea Marin, victima unei campanii false cu donaţii. Ce mesaj este trimis în numele ei

1-front-andreea-marin-1.jpg

Vedeta îi atenționează pe toți să nu se lase înșelați

Fosta „Zână a Surprizelor” este de mai mult timp personajul preferat al reţelelor de infractori care acţionează în mediul virtual. Aceştia se folosesc de popularitatea Andreei Marin şi expediază în numele ei mesaje pe e-mail prin care solicită bani de la fani. Vedeta îşi avertizează admiratorii să nu pice în capcana infractorilor.

Pentru a părea credibili, infractorii folosesc în mesajul expediat pe e-mail detalii cunoscute publicului larg îmbinate cu informaţii false. Noua găselniţă a campaniei false de pe internet este un aşa-zis văr al Andreei Marin, care ar avea nevoie urgentă de bani pentru o operaţie vitală. Intervenţia chirurgicală s-ar desfăşura în Turcia, unde vedeta ar fi plecat în grabă. Din cauza unor probleme cu telefonul, ea nu ar mai avea acces la conturile bancare şi ar apela la admiratorii ei. Însă mesajul este expediat de pe o adresă de e-mail care nu are nici o legătură cu Andreea Marin. Mai mult, mesajul conţine numeroase greşeli gramaticale, semn că infractorii folosesc cel mai probabil un program automat de traducere.

„Mă bucur să citesc de la tine. Am avut un fel de probleme de reţea cu telefonul meu, deoarece în prezent sunt în afara oraşului şi zboruri intermediare către Turcia. Săptămâna trecută, am primit un apel de urgenţă de la Memorial Hizmet Hospital, Istanbul, că vărul meu este bolnav critic şi are nevoie de sprijin familial. A fost diagnosticat cu (Leucemie limfoblastică acută) - un tip de cancer de sânge în 2012 şi a fost în curs de tratament în ultimul timp. Tratamentul de chimioterapie s-a desfăşurat bine până de curând, când medicul a observat că boala a recidivat şi i s-a recomandat că singura ei şansă de supravieţuire este printr-o suprapunere rapidă a BMT (măduva osoasă). Din fericire, am reuşit să obţinem pe cineva a cărui măduvă se potrivea cu a ei, care a acceptat să fie şi donatorul. Costul operaţiunii este de 19.705 euro, dar i s-a spus să depună 10.900 euro, am plătit în jur de 7.120 euro în numerar şi deja au epuizat tot creditul pe cardul meu. Tot ceea ce este necesar, deoarece soldul va începe, este de 3.770 de euro. Din păcate, nu pot accesa direct contul meu bancar de aici. în curând. Orice formă de asistenţă financiară din partea dvs. va fi apreciată, deoarece toate fondurile vor fi acceptate cu recunoştinţă şi plătite înapoi după operaţie. Vă rugăm să răspundeţi în curând pentru a-mi anunţa dacă pot fi de ajutor, deoarece pot fi contactat doar prin e-mail în acest moment. Salutări, Andreea Marin” este mesajul expediat de infractori prin e-mail.

Contactată de Click!, Andreea Marin a confirmat că este vorba despre o înşelătorie. „Aceasta nu este adresa mea de e-mail, este un cont fals! Nu este prima dată când se folosesc de numele meu, este o reţea se pare. Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu aş proceda niciodată astfel!”, ne-a spus vedeta.

Tamara Buciuceanu şi Iulia Vântur s-au trezit cu identitatea furată pe conturile sociale

14-vedete-tamara-de-acum.jpg

La 90 de ani, Tamara Buciuceanu s-a retras de pe scenă

Cu cinci ani în urmă, românii au fost abordaţi pe conturile sociale de persoane care pretindeau că sunt Tamara Buciuceanu-Botez şi Iulia Vântur şi care le cereau bani pentru cauze caritabile. Infractorii susţineau că actriţa strângea bani pentru trei orfani din Slobozia. „Mă întreba dacă pot să contribui şi eu. Eu o apreciez mult pe doamna Buciuceanu şi mi s-a părut puţin dubioasă abordarea. Când i-am spus că am dubii că ar fi cine pretinde că e, a început să mă înjure”, ne-a povestit o persoană la vremea respectivă. 

14-vedete-iulia-vantur.jpg

Iulia Vântur e actriță de succes la Bollywood la 39 de ani

Alţii s-au plâns că Iulia Vântur le-a cerut bani pentru un alt caz umanitar. Vedeta a aflat despre aceste ţepe incredibile. „Ştiu că s-au cerut bani în numele meu, într-un cont fals, bani pentru o cauză nobilă, dar care nu e reală. I-am avertizat pe oameni. Îi rog pe cei care primesc astfel de mesaje să le ignore”, a spus Iulia Vântur.

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1