Andreea Marin, sfâșiată de durere. I-a murit tatăl

12822077_1268266873189062_484321251_n.jpg

tatal andreei marin a murit
Tatăl Andreei Marin a murit
Foto: Facebook

Zi neagră în viața Andreei Marin (41 de ani). Joi dimineață (3 martie), ea a anunțat că și-a pierdut tatăl. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor. Sâmbătă (5 martie), va avea loc înmormântarea acestuia, la cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Iași.

„Acum câteva ore, sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii  mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme...Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

andreea_marin.jpg

tatal andreei marin a murit
Tatăl Andreei Marin ar fi împlinit 70 de ani
Foto: Facebook

 

„Nu aș fi așternut aceste rânduri aici, dar nu știu altfel să îmi cer iertare față de mulți oameni buni, de aici și de la Dublin ce mă așteptau și se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături. Îmi pare rău și vor face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naștere a tatei. Dumnezeu să-l odihnească. Vă mulțumesc tare mult pentru înțelegere și pentru liniștea de care avem nevoie acum...”, așa și-a încheiat mesajul Andreea Marin.

Tatăl Andreei Marin ar fi făcut 70 de ani, duminică (6 martie). Vedeta nu a dat alte detalii referitoare la moartea acestuia. Contactată de reporterii Click!, soția lui Dan Marin, Renata, a dezvăluit că înmormântarea acestuia va avea loc sâmbătă (5 martie), la cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din Iași.

 

dan_andreea_marin.jpg

tatal andreei marin a murit
O imagine de colecție cu Andreea și Dan Marin
Foto: Facebook

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea 9 ani

mama-andreei-marin.jpg

mama andreei marin
Violeta Marin și-a pierdut viața într-un accident rutier
Foto: Facebook

 

În anul 1984, mama Andreei Marin, Violeta, a murit la vârsta de 35 de ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în mașina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. Un bolid de lux a scăpat de sub control și a intrat în mașina familiei Marin. Dan a devenit și mam-ă și tată pentru cele două fiice ale sale, care erau încă la vârste extrem de fragede.

Tatăl Andreei Marin a bifat trei căsnicii

La câțiva ani după moartea Violetei, Dan Marin și-a refăcut viața alături de Elena. Cei doi au un fiu pe nume Ionuț. Căsnicia nu a durat mult. După divorț, Elena a rămas în Roman, unde este consilier superior la Agenția de Plăți și Intervenția pentru Agricultură.

cliima20131213_0058_1.jpg

dan marin tatal andreei marin
Dan și Renata Marin s-au căsătorit în 2006
Foto: Arhiva Click!

Dan Marin s-a recăsătorit, în 2006, cu o funcționară din Iași, Renata Pușcașu, a treia lui soție. Inginer de meserie, tatăl Andreei Marin a devenit om de afaceri la bătrânețe. S-a ocupat de o companie de difuzare a energiei termice din Câmpina și a avut procese cu primăria, după ce afacerile au început să-i meargp extrem de prost. 

Imagini de colecție cu tatăl Andreei Marin

 • andreea marin tata
  Andreea Marin şi tatăl ei, într-o imagine din copilăria vedetei
  Foto: arhiva personală
 • andreeea marin tata
  Andreea Marin şi tatăl ei au fost foarte apropiaţi după moartea mamei
  Foto: arhiva personală
 • andreea marin tata
  Andreea Marin a publicat pe contul de Facebook mai multe fotografii cu părintele său
  Foto: arhiva personală
 • andreea marin tata
  Dan Marin a murit joi, 3 martie 2016
  Foto: arhiva personală
 • Maximize

1/4
Loading...

Citește și

 • andreea marin carte calator impatimit

  Andreea Marin este devastată. Vedeta tv şi-a pierdut tatăl, iar această durere i-a adus aminte că a rămas fără ambii părinţi. În urmă cu 30 de ani, "Zâna" a rămas orfană de mamă, după ce femeia care i-a dat viaţă a murit într-un grav accident rutier.

 • andreea marin carte calator impatimit

  Andreea Marin (41 de ani) a fost atacată dur pe Facebook de rudele victimelor de la Colectiv, dar și de oameni care nu cred în fundația caritabilă pe care o conduce. „Zâna” strânge fonduri pentru cei răniți în incendiul de la 30 octombrie. Fundația vedetei a organizat un spectacol umanitar la Ateneul Roman, pe scena căruia a urcat Angela Gheorghiu, la sfârșitul lunii noiembrie.

 • Lavinia Parva Banica andreea marin

  Primul pictorial realizat de Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și femeia cu care a înlocuit-o pe Andreea Marin posibil să stârnească dureri mai vechi în sufletul „Zânei”. În interviul acordat în exclusivitate ediției de noiembrie a revistei „Viva”, Lavinia Pârva (30 de ani) a făcut câteva declarații cu adevărat curajoase.

 • andreea marin sot copil barcelona

  Andreea Marin (41 de ani) a început anul cu stil. „Zâna” a petrecut o vacanță frumoasa, în Barcelona (Spania), alături de fiica ei, Ana Violeta (8 ani), și de soțul ei, Tuncay Ozturk (30 de ani). Această experiență memorabilă a făcut-o pe fetița vedetei să își dorească să învețe limba spaniolă, pentru a-i putea vorbi personajului ei preferat de Disney.

 • andreea marin victime colectiv

  Au dispărut fără urmă o parte din donațiile făcute pentru victimele tragediei din Colectiv. Este vorba despre banii strânși într-un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin și Angela Gheorghiu. Ultima oară, banii erau la firma care s-a ocupat de vânzarea biletelor, însă de două luni patronii nu mai sunt de găsit, iar victimele încă așteaptă ajutorul promis.

 • Andreea Marin a dezvăluit în urmă cu câteva zile pe blogul ei că suferă de o boală misterioasă şi că de mulţi ani medicii încearcă să afle ce are şi nu reuşesc.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1