Andreea Marin se reface după operația la coloană: «Deja zâmbesc, îmi recapăt forțele»

6-andreea_marin_perna.jpg

Andreea stă cuminte în pat

”Zâna” Andreea Marin ( 43 de ani) răsuflă ușurată, căci a trecut cu bine peste operația la coloană, suferită săptămâna trecută, la o clinică din țară.

La câteva zile de la externare, ea a postat un mesaj, pe conturile sociale: „Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că, de acum, voi zbura. Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!”

Loading...

Citește și

  • Andreea Marin a ajuns pe mâna doctorilor și a fost operată de curând din cauza unor probleme la coloană pe care le-a avut timp de mai mulți ani. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut la coloană, dar și despre cum se simte în prezent.

  • Andreea Marin carucior

    Este o femeie de succes: bună afaceristă, o prezenţă elegantă la evenimente, însă mai are şi o altă faţă mai puţin ştiută de lume. Andreea Marin este una dintre vedetele care nu se ruşinează când vine vorba de gătit, de curăţenie sau chiar de aprovizionare, aşa cum a fost fotografiată recent. Deşi are un iubit, tot ea e stâlpul în casă.