Andreea Marin a sărbătorit în Bali 3 ani de relaţie cu iubitul consul

Dacă în 2017-2018 nu ştia cum să-şi ascundă mai bine relaţia cu Adrian Brâncoveanu, consul al României în Libia, Andreea Marin s-a convins că bărbatul din viaţa ei merită toată încrederea şi, în ultima perioadă, se afişează tot mai des împreună. Cele mai recente poze sunt din Bali, unde cei doi au petrecut o vacanţă romantică de 10 zile, luată probabil pentru a sărbători cei trei ani de relaţie.

Aventura „la capătul lumii”, după cum a scris Andreea pe pagina sa de Facebook, a început pe 5 ianuarie. S-au cazat în Ubud, în inima pădurii. „Nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, doar pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea. Pacea deplină, echilibrul, înţelepciunea, frumuseţea naturală şi căldura umană creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 şi 6 dimineaţa, odată cu gâzele, cu cocoşii ce se aud departe, cu păsările ce şi-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii şi cu susurul râului ce-i răcoreşte rădăcinile. La 8 începem ziua cu yoga, dar azi am ales o nouă încercare, ceva ce nu mai făcusem: aerial yoga. Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte-trup-suflet, cu mintea deschisă spre nou”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor în care apare făcând meditaţie atârnată în fâşii de pânză, alături de iubitul ei. 

15-special-2.-2col.jpg

Fac yoga cot la cot

Iubitoare de viaţă şi alimentaţie sănătoase, Andreea a găsit în Bali dieta ideală: fără carne, pâine, cât mai puţini carbohidraţi şi dulciuri, pe care le-a înlocuit cu bogăţia de fructe parfumate. „M-am întors la mine însămi”, spune ea. A fost impresionată de oamenii harnici, mereu cu zâmbetul pe buze, de un bun simţ incredibil, de curăţenia fantastică, de grădina cu fructe, legume şi verdeţuri pentru bucătăria casei, de animalele crescute acolo pe care turiştii le pot hrăni şi admira. „O adevărată Grădină a Raiului”, a numit ea locul.

15-special-4.-1col-andreea-marin-aniversare.jpg

Acesta ar fi “tortul” lor, la aniversarea celor 3 ani

13 ianuarie a fost una dintre cele mai frumoase zile ale vacanţei pentru cei doi, căci se pare că în urmă cu exact 3 ani a început relaţia lor de iubire. Vedeta a postat pe Instagram un filmuleţ în care se vede un „tort” din prăjituri variate, în care înfipsese o lumânare sub forma cifrei 3. Şi-au petrecut ziua în cel mai frumos mod posibil. Hoinărind cu motorul pe cărări nebătătorite de munte, au ajuns până într-un loc de unde nu mai puteau înainta. „Am urmat pietrele aşezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă, de unde auzeam susurul unui râu. I-am urmat cursul prin natura sălbatică şi am bănuit că acolo se ascunde o comoară: o cascadă ascunsă de ochii turiştilor”. 

Andreea Marin a fost, în ultimii ani, în foarte multe vacanţe. Dar parcă nimic nu a impresionat-o mai mult decât Indonezia. „Da, Bali este cea mai plăcută surpriză pentru călătorul din mine, şi am tot bătut pământul în lung şi-n lat. La plecare, tot ce vrei să faci este să zâmbeşti, să îmbrăţişezi, să spui din inimă «mulţumesc». Te întorci alt om, echilibrat, cu lecţii de viaţă învăţate. E o ţară pe care o iubesc şi un loc unde visez să revin”, a concluzionat Andreea Marin. 

Şi ei şi-au început anul în Bali

Foarte multe vedete autohtone şi-au început anul în destinaţii exotice. Dacă Smiley şi Gina Pistol au fost în Thailanda, Dana Rogoz, Adela Popescu, cu soţii şi copiii lor, au fost în Sri Lanka, iar Dani Oţil cu iubita s-au distrat în Mexic,  Brigitte şi Florin Pastramă au ales să facă Revelionul în Bali, loc pe care l-au văzut acum pentru prima dată. Tot aici a ajuns şi Vladimir Drăghia împreună cu soţia şi fetiţa lor. „Ne-a ieşit şi anul ăsta fenta cu iarna”, a scris pe 4 ianuarie Vladimir Drăghia pe pagina sa de socializare, postând imagini de pe plaje exotice, umbrite de palmieri. 

În sfârşit şi-a găsit fericirea

După trei mariaje eşuate (cu Cristian Gheorghiţă, Ştefan Bănică jr. şi Tuncay Ozturk), Andreea Marin (45 de ani) şi-a găsit fericirea alături de diplomatul Adrian Brâncoveanu (35 de ani), consul în Libia. Simte că parcă a întinerit, e mai sexy ca niciodată, mai ales că nu se fereşte să apară cu decolteuri adânci şi costume de baie provocatoare.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1