Andreea Marin, moment ironic despre Mihaela Rădulescu la iUmor. Ce a spus vedeta

50601721_390098635132223_1940913205874262016_n.jpg

Andreea Marin i-a întors vorbele urâte ale Mihaelei Rădulescu, într-un mod amuzant

Andreea Marin a fost o adevărată surpriză la iUmor, iar acest lucru s-a datorat fix poziției pe care a avut-o în cadrul emisiunii, și anume numărul pregătit de roast, unde i-a criticat ironic pe jurați și nu numai. Dar vedeta nu a avut de spus lucruri doar despre vedetele Antena 1, astfel că, Mihaela Rădulescu și-a primit porția de ironie din partea Andreei Marin.

Totul a fost, așa cum Andreea Marin și-a obișnuit fanii, diplomatic. Nu a exagerat și nici nu a jignit, însă mesajul din spatele momentului de comedie a fost înțeles de toată lumea. Este bine cunoscut faptul că există și a existat întotdeauna o rivalitate între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, dar deși cea din urmă nu a avut un vocabular prea frumos când a vorbit despre Zâna Surprizelor, Andreea Marin a spus totul într-un ton ironic și nejignitor, aseară, la iUmor, într-un număr original de comedie.

Andreea Marin a făcut referire la faptul că acum Mihaela Rădulescu este prezentatoarea emisiunii Ferma și că atunci când va avea și ea una, nu o să-și ia telefon pentru că nu vrea să i se asculte și ei, așa cum i s-a întâmplat Mihaelei, atunci când a fost surprinsă jignind-o dur pe Marin.

„Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oriciune poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună. Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat”, a spus fosta zână a surprizelor la iUmor.


 

Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului

Mihaela Rădulescu a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Ilan Schwartzenberg, pe data de 21 mai 2012, ziua în care a dispărut Codruţ Marta – şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar. Conform stenogramelor, diva de la Monaco îi aduce mai multe jigniri Andreei Marin, cu care e rivală de-o viaţă.

Nu este prima dată când Mihaela Rădulescu (49 de ani) îşi exprimă părerile despre Andreea Marin. A făcut-o şi asumat, în direct, în diverse intervenţii publice, dar iată că şi în conversaţiile cu apropiaţii. Recent, postul de ştiri România TV a dat publicităţii o convorbire telefonică pe care Mihaela a purtat-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost soț timp de patru ani.

Mihaela Schwartzenberg: "... că eu am puţine motive să mă enervez... şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere..."
Emilian Schwartzenberg: O să...
Mihaela Schwartzenberg: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere...(înjură)
Emilian Schwartzenberg: Pot să te opresc o secundă să o luăm încet? Alo?
Mihaela Schwartzenberg: Nu, nu poţi să mă opreşti! Lasă-mă să spun problema!
Emilian Schwartzenberg: Ascultă-mă! Ascultă-mă!
Mihaela Schwartzenberg: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la Marin, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent...
Emilian Schwartzenberg: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei... îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam Marin, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo.
Mihaela Schwartzenberg: Pentru că asta trăieşte aici. Nu şi l-a făcut ea. I l-a făcut o agenţie.
Emilian Schwartzenberg: Da.
Mihaela Schwartzenberg: Agenţia costă dublu. Deci eu am aflat...
Emilian Schwartzenberg: Atenţie! Aici vreau să-ţi spun...
Mihaela Schwartzenberg: Nu! Eu vorbesc acum şi mă asculţi! Ea nu are, de când mă ştiu eu...
Emilian Schwartzenberg: Nu-mi place cum ţipi la mine. Deci eu sunt calm şi vorbesc cu tine. Nu-mi place dacă...
Mihaela Schwartzenberg: N-are nicio idee. Ea... Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că Marin a făcut. Marin s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani...
Emilian Schwartzenberg: Da, da' pe capu' ei, pe buzunaru' ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi... da' nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu despre ea cu alţii, te poziţionează ca una care te deranjează şi suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Păi...
Mihaela Schwartzenberg: Eu mă... pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în... de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis: „Bă, ne pare rău, azi nu avem camere profi cu noi şi filmăm cu aparatul“. Am crezut că mor.
Emilian Schwartzenberg: Am o rugăminte, dacă se poate, că-mi crapă capu'. Mai mult decât ţi-am spus, nu am ce-ţi spune. Ocupă-te! Fă-ţi ce promo vrei tu. Eu îţi asigur tot ce ai nevoie, ca la emisiune. Dar ocupă-te. Eşti aici săptămâna asta, fă-ţi frumos să fie în regulă. Hai să ne ocupăm.
Mihaela Schwartzenberg: Îhî. Am înţeles.
Emilian Schwartzenberg: Aşa.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cele două eterne rivale au fost mereu în linia întâi în showbiz-ul autohton, și datorită carierelor, dar și din cauza animozităților. Mihaela Rădulescu și Andreea Marin țin din nou prima pagină a ziarelor, după ce România TV a dat publicității o convorbire telefonică pe care Mihaela a purtat-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cel care i-a fost soț timp de patru ani. Jignirile la adresa Andreei Marin sunt evidente, însă acesta nu este primul caz în care Mihaela e tăioasă cu rivala ei. Iată câte confruntări au avut!

  • Rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin datează de ani buni, fiind alimentată și de gusturile pe care cele două dive le au în privința bărbaților. Pe lângă un mariaj cu Ștefan Bănică Jr, acestea se pare că au multe alte lucruri de împărțit, și din punct de vedere profesional! Un promo profesionist realizat pentru Andreea Marin în 2012, pe când acestea lucrau în cadrul aceleiași televiziuni, a fost picătura care a umplut paharul Mihaelei Rădulescu! Iată de ce!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1