Andreea Marin a devenit regina reclamelor

2-3-neatza-7-aia-din-dreapta.jpg

Nu şi-a schimbat coafura! Andreea Marin face reclamă la peruci de diferite culori şi lungimi, pe care le foloseşte la apariţiile tv

Fosta prezentoare a emisiunii ”Surprize, surprize” (TVR) a renunţat la televiziune, unde mai apare doar în calitate de invitată în diverse show-uri, însă ştie să scoată bani frumoşi şi din piatră seacă. Conturile ei sociale, de Facebook şi de Instagram, sunt pline de reclame, iar fiecare postare îi bagă Andreei Marin în buzunar sume consistente. Tarifele sunt cuprinse între 500 şi 1.500 de euro, conform dezvăluirilor unei vedete care a fost solicitată pentru contracte similare.

Andreea Marin o duce perfect de ceva vreme. Se declară fericită alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consul în Libia, iar afacerile îi merg ca pe roate. Pe lângă alte contracte, ea reuşeşte să-şi rotunjească veniturile şi din reclamele pe care le postează pe Internet, la diverse produse, şi în dreptul cărora adaugă texte frumos meşteşugite, convingătoare: “Zâna” laudă mai nou un salon de înfrumuseţare, unde beneficiază, în contul promovării, de tratamente revoluţionare. Prin urmare, nici nu-i de mirare că are un ten de bebeluş şi la 43 de ani: ”Orice vârstă am avea, oricât de norocoase am fi, primind de la natură daruri care să ne ajute să trecem frumos prin timp ca femei, tenul nostru ne arată că suferă în perioadele în care stresul şi oboseala îşi spun cuvântul. Linia gâtului şi cearcănele ne dau primele de gol, negreşit, chiar dacă folosim cele mai bune produse de machiaj. Am găsit tratamente aici plăcute şi eficiente”, a precizat diva.

Andreea s-a pozat şi cu o mască SF, cu infraroşii, care le ajută pe femei să aibă un chip mai tânăr: ”Nu simţi disconfort, ci o stare de bine, de relaxare. Stimulează circulaţia sanguină, reduce erupţiile cutanate şi bacteriile de sub piele, minimalizează acneeea”, sunt doar câteva dintre beneficiile acestui tratament, enumerate de “Zână”.

2-3-neatza-1.jpg

Şi-a speriat fanii cu această mască SF, care vindecă acneea

2-3-neatza-4.jpg

Laudă şi tratamentele cosmetice revoluţionare

 

Dar Andreea promovează şi mierea de Manuka, reclamă pe care a prins-o, în urmă cu câteva luni şi fosta ei mare rivală, Mihaela Rădulescu: ”Îmi place să împărtăşesc cu voi ceea ce îmi face mie bine şi azi deschid din nou, şi pentru voi, prietenii mei de aici, «trusa mea pentru sănătate». Este un produs natural puternic, este o miere testată pentru nivelul său antibacterian, menit să ajute la menţinerea sistemului imunitar echilibrat”, a menţionat vedeta tv.

2-3-neatza-3.jpg

Promovează mierea de Manuka, în România

 

Iar la iubitul ei, aflat acum în Tunisia, Andreea pleacă la drum cu nişte trolere de lux, în care îşi pune hăinuţele, pentru cele câteva zile de răsfăţ: ”Drum bun, oriunde veţi călători, şi să vă întoarceţi sănătoşi acasă!”, a adăugat ea, pe Instagram, din magazinul de profil.

Pe Andreea Marin o vedeţi adesea şi cu peruci. Fugim de firele de păr alb, nu-i aşa? Eu le am încă de la 18 ani şi le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci restul podoabei capilare? Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită. Nu mă aşteptam, dar e foarte interesantă şi îmi place!”. 

2-3-neatza-5.jpg

La iubitul ei din Tunisia îşi ia valizele pe care le promovează

2-3-neatza-6.jpg

De câţiva ani, este imaginea unei firme de maşini de lux

 

Andreea Marin promovează şi produse alimentare pe bază de peşte, dar şi o marcă de maşini de fiţe, a cărei imagine este de câţiva ani, şi la volanul căreia o puteţi vedea gonind pe şosele.

2-3-neatza-2.jpg

Andreea a prins şi o reclamă la peşte şi la icre

 

Cât primeşte ea pentru fiecare postare cu iz publicitar? Dan Negru (Antena1) ne-a dezvăluit sumele oferite de firme: “M-au căutat şi pe mine pentru astfel de contracte, îmi ofereau peste 500 de euro pentru câteva postări săptămânale, pe Facebook, însă se dau şi sume mai frumoase, de peste 1.500 de euro, în funcţie de vedetă”.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea marin digi fm

    O carieră solidă în televiziune nu se clădeşte uşor, iar Andreea Marin a trecut în revistă toate sacrificiile pe care le-a făcut de dragul meseriei. Invitată la emisiunea “Oameni de Colecție”, realizată de Cătălin Stribleai în fiecare duminică, la DigiFM, vedeta a vorbit fără perdea despre greutăţile pe care le-a întâmpinat şi a răspuns unei întrebări delicate despre Mihaela Rădulescu, rivala sa în tv.

  • Andreea Marin a vorbit despre unele dintre cele mai controversate lucruri din viața ei cu care se confruntă. Vedeta a explicat că își dorește încă un copil, însă nu se simte pregătită în totalitate pentru acest lucru. Este convinsă că va veni momentul potrivit când ea va aduce pe lume încă un copil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1