Andreea Marin, declarații șoc despre divorțul de Ștefan Bănică Jr: «Se poate spune că este o dovadă»

andreea-marin-primul-sot.jpg

Andreea Marin a vorbit despre divorțul cu Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin a vorbit despre divorțul cu Ștefan Bănică Jr, la câțiva ani de când cei doi au ales să-și despartă drumurile sentimentale. În urmă cu mai mulți ani, ei trăiau o frumoasă poveste de dragoste, însă căsnicia lor nu a durat foarte mult și au ajuns să-și spună definitiv adio.

De dragul fetiței, cei doi au reușit să rămână în relații bune și să contribuie la creșterea Violetei. În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a explicat ce i-a determinat pe ei să ajungă la divorț, dar și care este relația lor acum.

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin.

Loading...

Citește și

  • Sexy, celebre, blonde sau brunete, conduc maşini de lux a căror valoare depăşeşte milionul de euro. Click! vă spune ce bolizi conduc unele dintre cele mai de succes vedete şi cât valorează fiecare automobil. Bianca Drăguşanu e în top cu două maşini care costă 675.000 €.

  • Sunt două dintre cele mai frumoase femei din România, sunt trecute de 40 de ani, dar reușesc să se mențină cu ajutorul unor mici secrete. Andreea Marin (44 de ani) și Bianca Brad (51 de ani) țin celulita la distanță și arată superbine în costum de baie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1