Andreea Marin, cu cel mai adânc decolteu de până acum

De când Cupidon a săgetat-o din nou, mai exact din mai 2017, când consulul Adrian Brâncoveanu (32 de ani) i-a devenit iubit, Andreea Marin (42 de ani) îndrăznește mai mult din punct de vedere vestimentar.

Rochii despicate și decoltate, poze cu atitudine sexy, declarații „jucăuşe”, toate completează noua imagine a “Zânei”. În weekend, Andreea a fost gazda unui eveniment la Oradea, mai precis la Gala Campionilor, organizată cu prilejul Expoziţiei Naţionale Columbofile.

“Zâna”, mândră de sânii ei naturali, a afişat un decolteu de infarct, poate cel mai îndrăzneţ din toate apariţiile ei publice de până acum. 

12_2-col-andreea-marin.jpg

Andreea Marin a făcut ravagii la Oradea
Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri, însă eşecurile sentimentale nu au speriat-o. Dimpotrivă, şi-a adunat forţele şi, anul trecut, a intrat în altă poveste de dragoste, cu Adrian Brâncoveanu (32 de ani), consul în Libia. ”Zâna” susţine că între ei există ”potrivire”, lăsând de-o parte diferenţa de vârstă de un deceniu, pe care ştie să o mascheze cu brio.

  • andreea marin surprize

    Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1 cu emisiunea "Surprize, surprize!", de la care s-a retras în 2008. Deşi toată lumea credea că "Zâna" încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit că la început şefii nu au fost foarte generoşi cu ea. Prezentatoarea a povestit ce îşi permitea să-şi cumpere cu banii pe care îi lua la debutul ei în televiziune.