Andreea Marin, bârfită de soțul turc: „N-a fost dragoste la prima vedere”

andreea_marin_tuncay_ozturk.jpg

Andreea Marin sot Tuncay Ozturk
Andreea Marin este căsătorită de aproape trei ani cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk
foto: Click!

Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) este în impas? Turcul de profesie kinetoterapeut a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D. A vorbit atât despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor.

Pe post de reporter, Andreea Mantea i-a făcut o vizită soțului Andreei Marin la cabinetul său din București. Acolo, Tuncay tratează zilnic în jur de 45 de pacienți, așa că a putut da sfaturi utile despre tratarea și prevenirea celei mai întâlnite probleme: durerile de spate. „Nu trebuie să stăm mult timp imobili, pe scaun de exemplu,. Așa cum se întâmplă la birou. Le explic și pacienților mei: corpul nostru e făcut pentru mișcare. De două ori pe săptămână, măcar, trebuie să facem exercițiile care ne plac”, a explica Tuncay. Soțul Andreei Marin a atras atenția și asupra unei alte mari greșeli pe care o fac românii: „dormitul pe burtă este foarte dăunător pentru coloană”.

După acest scurt interviu profesional, Andreea Mantea l-a „bombardat” pe Tuncay doar cu întrebări legate despre relația pe care acesta o are cu fosta „Zână”. „Când a venit Andreea Marin la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu o știam despre cine este vorba. Din România îi știam pe Hagi, care e o legendă și în Turcia, și pe cei din fotbal. Am început tratamentul cu ea. A fost destinul, a venit la mine. În mod normal nu așa s-ar fi întâmplat”, a povestit Tuncay, pentru Kanal D. Andreea Mantea l-a întrebat dacă între el și fosta vedetă tv a fost dragoste la prima vedere, moment în care kinetoterapeutul turc a răspuns rapid, fără să stea prea mult pe gânduri: „Nu. Este exagerat. Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament. Eram concentrat pe ceea ce fac, ca ea să fie mai bine, nu mă gândeam la altceva atunci. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult și am ajuns aici”. Apoi, Tuncay a glumit: „Acum Andreea nu mai are probleme cu spatele, poate acesta este motivul pentru care s-a căsătorit cu mine”.

Tuncay a explicat când s-au înfiripat primele sentimente: „S-a întors după câteva luni, atunci am devenit prieteni. Faptul că e o celebritate m-a făcut să fiu și mai stresat. Când venea ea nu era fericit, pentru că trebuia să mă ocup de ea, așa e cu pacienții vip. După un an și jumătate și-a rezolvat toate problemele și a fost mai deschisă, atunci ne-am deschis unul față de celălalt”.

Tuncay a înțeles cât de celebră este Andreea la mult timp după ce a cunsocut-o în Turcia. „Prima dată când am venit aici în România am înțeles cât este de cunoscută. Nu am crezut că e chiar așa, chiar dacă toată lumea îmi spunea asta”.

De asemenea, Tuncay a mai spus că-și dorește foarte mult copii: „Am șase nepoți, de la două surori. Merg des în Turcia să-i văd, pentru că ador copii. Vreau trei copii”. Soțul fostei „Zâne” a mai mărturisit că relația sa cu Violeta, fetița pe care Andreea o are cu Ștefan Bănică, este foarte bună: „Câteodată o ajut la matematică, în engleză. Ne-am obișnuit unul cu celălalt și mi se face dor de ea când plec de acasă.”

Ce a mai dat Tucnay din casa cu Andreea Marin

 • „Eu îngrijesc toate plantele din grădină. Andreea nu a vrut inițial să-i stric grădina cu flori, pentru că îi plac foarte mult, dar apoi am plantat fel și fel de plante și legume, busuioc, roșii.”
 • „Ea a văzut niște păsări frumos colorate când eram în Turcia. A cumpărat trei, acum avem foarte multe, nici nu știu cum am ajuns aici. Ne-am uitat pe Internet și am construit chiar eu o colivie. Acum avem 30.”
 • „Amândoi gătim. Ea face paste foarte bune. Dar găsesc în gătit ceva relaxant. Chiar dacă avem mâncare acasă, tot gătesc. Dar numai mâncare turcească, nu știu să gătesc românește. Îmi place, însă, mâncarea voastră. Andreea face des mămăligă, îmi place foarte mult.”
 • „Prima noastră călătorie a fost în Croația, acela este un loc special. Noi deschidem harta și verificăm ce zboruri sunt disponibile și așa decidem unde să mergem. Sunt destule locuri în care nu am fost. Ne place să mergem.”
 • „Știu multe cuvinte în limba română, îmi pot da seama când cineva mă bârfește, dar nu știu încă să vorbesc limba, este foarte grea. Noi nu folosim «Te iubesc», ci «I love you». Noi așa am început.”
 • „Ea încearcă să învețe limba turcă. Vorbește cu mama mea cu ajutorul lui Google Translate, își trimit poze. Se înțeleg foarte bine. A învățat-o și să facă mămăligă. Ai mei au venit aici și au stat vreo două luni și atunci a învățată-o.”
 • „Nu este așa cum își imaginează lumea că e o celebritate. Are grijă de casă și e o bună gospodină.”
 • „Bărbații din România au o problemă. Aici sunt multe sărbători pentru iubită, e prea mare stresul. În Turcia bărbații sunt mai norocoși, avem mai puține astfle de sărbători.”
 • „Nu poți să-ți arăți dragostea prin cadouri scumpe. Îmi place să fac gesturi mici, dar însemnate, cum ar fi să scriu mici bilețele de dragoste.”

Să ne amintim despre începutul relației lor

Andreea Marin a anunțat că se desparte de Ștefan Bănică jr. (48 de ani) în ianuarie 2013, dar l-a cunosut pe Tuncay Ozturk cu aproape un an mai devreme, în Bodrum (Turcia), unde fosta „Zână” plecase la un tratament de recuperare fizică. Cei doi au recunoscut relația abia în iulie 2013, când Tuncay a publicat un mesaj pe o rețea de socializare: „Dragi prieteni, am vrut întotdeauna ca relaţia mea cu Andreea să fie una discretă şi am încercat s-o ţinem departe de ochii publicităţii. Nu am vorbit niciodată, niciunde despre relaţia noastră. Relaţia noastră a evoluat cu rapiditate şi a devenit una serioasă. Amândoi suntem două persoane mature. În fiecare pas pe care l-am făcut în relaţia noastră am ţinut cont atât de noi, cât şi de familia noastră. Înainte, am prezentat-o pe Andreea familiei ca fiind logodnica mea. Acum, este o onoare pentru mine să vă aduc la cunoştinţă faptul că ne-am căsătorit. Voi fi mereu mândru să am lângă mine o femeie şi o soţie minunată. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi vă urez un an nou fericit”.

Andreea Marin, la al treilea mariaj

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată la 21 de ani, în 1995, cu afaceristul Cristian Gheorghiţă. Mariajul lor a durat doar trei ani, însă „Zâna” nu comentat motivele pentru care s-a produs ruptura, preferând discreţia. Prin 2004, vedeta nu s-a sfiit să apară la evenimente importante la braţul lui Ion Ţiriac. Fostul mare tenisman are o avere estimată la 2 miliarde de euro şi i-a dăruit un inel de 100.000 de euro, dar, în ciuda cadourilor scumpe, după ceva vreme, cei doi s-au despărţit. Cu Ştefan Bănică jr. a avut cel mai lung mariaj, adică 7 ani, însă la începutul lui 2013, Marin a anunţat pe Facebook divorţul. Tot pe aceeași rețea de socializare a fost anunțat, la 3 ianuarie 2014, și cel de-al treilea mariaj al Andreei, cu Tuncay.

Loading...

Citește și

 • Panică mare în familia Andreei Marin, după ce trei persoane dubioase le-au spart casa în noaptea de vineri spre sâmbătă. Ironie sau nu, hoţii doar au făcut murdărie, fără să plece cu geanta plină de bijuterii sau bani. Medicul fizioterapeut e fericit că a scăpat cu viaţă şi că nimeni nu a fost rănit, însă e convins că le-au fost montate microfoane în casă. Tuncay a comandat deja aparatură specială pentru a le detecta.

 • Se pare că Andreea Marin (38 de ani) şi medicul Tuncay Ozturk (27 de ani) şi-au oficializat relaţia. Anunţul a fost făcut chiar de turc pe o reţea de socializare şi a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că evenimentul a avut loc înainte de Crăciun, în România, potrivit Antena Stars.

 • A fost căsătorită cu doi bărbaţi plini de bani, însă a ajuns la concluzia că liniştea căminului nu înseamnă bogăţie. Andreea Marin a spus recent "da" pentru a treia oară unui tânăr cu o inimă de aur, dar fără prea multă "putere" financiară.

 • Andreea Marin şi medicul turc Tuncay Ozturc au preferat să-şi ţină relaţia departe de ochii lumii, însă nu întotdeauna le-a reuşit. Chiar dacă au fost extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor sentimentală, Andreea şi Tuncay au marcat momentele importante din viaţa lor de cuplu şi le-au făcut publice într-o manieră elegantă.

 • Andreea Marin Tuncay Ozturk

  Andreea Marin a trecut prin două divorţuri dureroase, cu Cristian Gheorghiţă şi cu Ştefan Bănică jr. Îşi pierduse total încrederea în instituţia căsătoriei, mai ales după ce solistul a înşelat-o la greu cu Lavinia Pârva. Însă şarmantul turc Tuncay Ozturk, fizioterapeutul sportivilor, a convins-o să-şi mai dea o şansă.

 • Andreea Marin (40 de ani) şi soţul ei, Tuncay Ozturk (28 de ani), trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste doi ani, în ciuda faptului că îi despart 12 ani. Cei doi, care s-au căsătorit în 2013, au reuşit să treacă peste prejudecăţile altora, care spuneau că Andreea e prea mare pentru Tuncay. Cu toate acestea, ei nu au încă copii, dar se gândesc la mai multe opţiuni

 • andreea marin tuncay ozturk

  "Dacă mă vedeţi îmbrăcat simplu, înseamnă că am avut o mică ceartă cu Andreea" spune în glumă Tuncay Ozturk, care recunoaşte că atunci când vine vorba de haine, nu iese din cuvântul fostei Zâne. Nu de alta, dar Andreea Marin are mult bun gust, iar fizioterapeutul recunoaşte că fără ea nu s-ar descurca să iasă din casă îmbrăcat la patru ace.

 • andreea marin

  Andreea (40 de ani) are acasă un soţ cu 11 ani mai tânăr, pe fizioterapeutul Tuncay Ozturk (29 de ani), aşa că trebuie să ţină pasul cu el. Cum trecerea timpului începe să lase amprente, timid, ce-i drept, pe chipul ei, vedeta tv a decis să umble la puşculiţă pentru un tratament cosmetic de 18 şedinţe.