Andreea Mantea, prezentatoarea unei noi emisiuni la Kanal D

mantea3.jpg

Andreea Mantea a prezentat 3 luni te vreau langa mine
Andreea Mantea a debutat la "Te vreau lângă mine" la 20 august
Foto: arhivă personală

Andreea Mantea e pe val la Kanal D! Chiar dacă emisiunea "Wowbiz" a fost scoasă din grila postului tv, Andreea nu a rămas pe bară, ci a pus mâna pe "Te vreau lângă mine", show-ul pe care l-a preluat de la Bianca Drăgușanu, cea care a înlocuit-o la rândul ei pe Gabriela Cristea. Iată că acum, Andreea Mantea va prezenta un nou show matrimonial, "Puterea dragostei", care va putea fi urmărit tot la Kanal D.

Participanții la emisiune vor avea șansa de a-și găsi sufletul pereche și de a-și schimba viața. 7 fete și 7 băieți vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei. În afara acesteia, ei nu au voie să se întâlnească.

“Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este <Puterea dragostei>”, a transmis Andreea Mantea celor care vor sa se inscrie la emisiune.

Toti cei care au implinit varsta de 18 ani si care au curajul sa traiasca o experienta unica a iubirii in fata camerelor se pot inscrie la casting accesand www.putereadragostei.ro

 

Loading...
 
 

Citește și

  • După ce au fost protagoniștii unei scurte povești de dragoste din care a rezultat și un băiețel, David, Andreea Mantea și luptătotul de MMA Cristi Mitrea au stabilit că viața în doi nu este pentru ei. După ce au pornit fiecare pe drumul lui, Andreea Mantea era reticentă în ceea ce privește implicarea lui Mitrea în viața copilului lor, însă, pe parcurs, s-a lăsat înduplecată, iar în prezent cei trei se comportă ca o familie, chiar dacă cei doi foști iubiți nu mai simt nimic unul pentru celălalt.

  • Andreea Mantea a devenit de curând prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine, însă înainte de a prelua cârma de la Bianca Drăgușanu, ea a mărturisit că va face câteva schimbări. Timpul și-a spus cuvântul, iar Andreea Mantea își pune planurile în acțiune. Astfel că, în ultima ediție prezentată, Andreea Mantea și-a amenințat participanții că vor fi eliminați.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1