Andreea Mantea, încă un contract la Kanal D! Dianna Rotaru, înlocuită

andreea_mantea_main.jpg

Andreea Mantea va modera din nou emisiunea „Se strigă darul!”
Foto: Instagram

Andreea Mantea a dat lovitura! După ce a fost anunțat faptul că o va înlocui pe Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, Andreea Mantea a mai făcut rost de încă un post de prezentator. Vedeta se va întoarce pe micile ecrane în cadrul viitoarei ediții a emisiunii „Se strigă darul!”, alături de fostul ei coleg, Mihai Mitoșeru. Andreea Mantea a mai fost moderatoarea emisiunii, în edițiile trecute, însă a fost înlocuită de Dianna Rotaru.

Odată cu debutul noului sezon al emisiunii „Se strigă darul!”, de la Kanal D, admiratorii Andreei Mantea o vor putea vedea din nou pe aceasta pe micile ecrane, vedeta întorcându-se să modereze show-ul, alături de Mihai Mitoșeru. Îndrăgita prezentatoare cunoaște foarte bine formatul reality show-ului, bucurându-se de experiență în acest domeniu, dat fiind faptul că a mai moderat emisiunea, în trecut. Astfel, Andreea o va înlocui pe actuala prezentatoare de la „Se strigă darul!”, Dianna Rotaru. 

dianna_rotaru_si_mihai_mitoseru_-_se_striga_darul.jpg

Dianna Rotaru va fi înlocuită de Andreea Mantea, în emisiunea „Se strigă darul!”. Mihai Mitoșeru rămâne
Foto: Kanal D

Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru se pregătesc de filmările noului sezon al îndrăgitei emisiuni de la Kanal D, cei doi declarându-se nerăbdători de a experimenta momente frumoase, alături de proaspeții însurăței care vor participa în cadrul show-ului televizat. Cei doi prezentatori sunt pregătiți pentru a se lupta” pentru daruri, ca la final să strângă cele mai valoroase obiecte în cuferele mirilor. 

„Aștept cu nerăbdare să colind din nou țara pentru a le oferi tinerilor căsătoriți o ladă de zestre cât mai plină, ca să aibă un start în viață mai lin. Desigur că telespectatorii vor avea parte de tradiții inedite, vor cunoaște locuri și oameni noi, vor trăi, prin intermediul micilor ecrane, emoția celor care își întemeiază o familie în fața întregii țări. Vor avea parte și de multe situații comice pentru că sunt hotărâtă să câștig. Îi așteptăm cu drag pe cei care ne doresc alături, să se înscrie la casting”, a declarat Andreea Mantea, pe contul personal de Instagram. 

andreea_mantea_1.jpg

Andreea Mantea este pregătită de filmările unei noi ediții de la „Se strigă darul!”
Foto: Instagram

Mihai Mitoșeru a susținut, de asemenea, că așteaptă cu nerăbdare noul sezon, fiind mai pregătit ca niciodată să obțină cele mai multe daruri pentru tinerii însurăței. „De când prezint această emisiune mi-am învins fobia de albine, frica de a călări. Eu o cunosc pe Andreea, știu că este un oponent puternic. Ceea ce este cu adevărat important este să le oferim tinerilor o nuntă de vis și, cu siguranță, amândoi vom face tot ce este nevoie pentru ca cel mai important moment din viața lor să fie unul memorabil”, a adăugat Mihai Mitoșeru. 

bianca_dragusanu_te_vreau_langa_mine.jpg

Bianca Drăgușanu va fi, de asemenea, înlocuită de Andreea Mantea la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”
Foto: Instagram

Andreea Mantea va prezenta și emisiunea „Te vreau lângă mine”

Andreea Mantea va prezenta două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Prezentatoarea va modera și show-ul „Te vreau lângă mine”, unde o va înlocui pe Biana Drăgușanu, dar revine și la emisiunea „Se strigă darul”, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru. Deși și-a pierdut emisiunea „Wowbiz”, pe care o modera de mai mult timp la Kanal D, vedeta are parte, acum, de alte proiecte tv. 

„Primesc cu brațele deschise această nouă provocare. Sunt foarte fericită și de abia aștept să iau parte în acest proiect care imi este atât de drag și care, cred eu, mi se potrivește mănușă. Va fi o experiență minunată, pe care am mai trait-o, atunci când am moderat o altă emisiune matrimonială, așa că nu îmi rămâne decât să îmi controlez emoțiile și să fiu alături de concurenții care vor veni în platoul <Te vreau lângă mine> pentru a-și găsi dragostea. Acum sunt în vacantă, îmi încarc bateriile pentru a reveni cu forțe proaspete. Abia aștept să ne reîntâlnim pe micul ecran!”, a declara Andreea Mantea pentru Wowbiz.

Loading...

Citește și

  • andreea

    Andreea Mantea a avut o ascensiune frumoasă în televiziune. A debutat ca reporter în 2005, ca mai apoi să fie remarcată de Răzvan Simion și Dani Oțil și cooptată în echipa lor. Bruneta a fost "vecina" matinalilor de la Antena 1 și de la câteva replici pe care le avea la început a ajuns să țină emisiuni lungi și grele. Zilele trecute, șefii de la Kanal d i-au dat pe mână emisiunea "Te Vreau lângă mine", prezentată până acum de Bianca Drăgușanu.

  • Bianca Drăgușanu a renunțat la cârma emisiunii «Te vreau lângă mine» pe care o prezenta la Kanal D. Andreea Mantea va deveni noua prezentatoare a emisiunii din toamnă, iar acest lucru o bucură foarte mult. Deși și-a pierdut emisiunea «Wowbiz» pe care o modera de mai mult timp la Kanal D, vedeta pare să aibă parte de mult noroc și de proiecte tv.