Andreea Mantea, despre relația pe care o are cu mama ei: «Este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică»

andreea_mantea_alaturi_de_mama_sa.jpeg

Andreea Mantea, alături de mama ei, în reality-ul «Trăiri alături de Andreea Mantea»

Telespectatorii Kanal D sunt martori la emoțiile, întâmplările și evenimentele pe care Andreea Mantea le trăiește zi de zi, transpuse în reality-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”. Dacă pe Andreea Mantea o cunoaște o țară întreagă, foarte puțini au avut ocazia de a o cunoaște pe mama vedetei. Iată ce cuvinte de laudă are la adresa ei.

Andreea Mantea a povestit cum s-a adaptat mama ei, în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult cu cât camerele de filmat o însoțesc pretutindeni pe vedetă, fie că se află acasă, alături de membrii familiei, petrece clipe de relaxare la cumpărături sau colindă locurile fascinante ale țării. 

Andreea Mantea a oferit o imagine completă a mamei sale, caracterizând-o în cel mai impresionant mod, mărturisind că aceasta i-a fost alături la tot pasul, în toate clipele dificile pe care le-a traversat de-a lungul timpului și toate bucuriile care i-au adus împlinire.  

andreea_mantea_si_fiul_ei_david.jpg

Andreea Mantea, alături de fiul ei, David

Ce spune Andreea Mantea despre mama ei

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blanda, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea.

Loading...
 
 

Citește și