Andreea Ibacka a născut prin cezariană

andreeea-ibacka.jpg

Andreea Ibacka a născut prin cezariană

Andreea Ibacka a fost nevoită să nască prin cezariană, deși ea și-a dorit foarte mult să își aducă fetița pe lume pe cale naturală. Medicul care a asistat la nașterea fiicei lor a decis că soția lui Cabral ar trebui să nască prin cezariană.

Andreea Ibacka a fost nevoită să nască prin cezariană, aceasta fiind decizia medicilor. Cabral a devăluit cum se simte acum soția lui.

Andreea Ibacka a vrut să nască natural

Andreea Ibacka a întâmpinat mai multe complicații și a fost nevoită să aducă fetița pe lume prin cezariană.

„Andreea a vrut foarte mult să nască natural şi, până la urmă, nu s-a mai putut. Mult prea multe complicaţii. Plus că Andreea e micuţă, e minionă, iar copilul a avut 3,6 kilograme. Doctorul a zis. Andreea e ok, nu e în cea mai spectaculoasă perioadă din punct de vedere fizic, dar este mai frumoasă ca niciodată şi este fericită”, a declarat Cabral la Pro tv.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sorsa a mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris el pe rețelele sociale.

Loading...

Citește și

  • Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mărit cu încă un membru. Având în vedere că admiratorii celor doi sunt extrem de curioși în privința bebelușului, cuplul a decis să publice pe rețelele de socializare și prima imagine în care apare micuța lor nou-născută.

  • Andreea Ibacka se pregătește să devină mămică pentru prima oară, iar soțul ei, Cabral, îi este alături în fiecare moment. În cadrul unui interviu oferit recent, prezentatorul de la „Ce spun românii” a dezvăluit care a fost unul dintre cele mai emoționante momente din timpul sarcinii partenerei lui de viață. Se pare că Andreea Ibacka s-a emoționat atât de tare încât a început chiar să plângă! Iată despre ce este vorba!